2010. május 10., hétfő

Cirógató napfény

Caressive sunshine







Ő az én nagy kedvencem. A terápiám. A barátom. Tündéri, ahogy élvezi a létezés mindenfajta örömét, a finom cicakaját, a simogatást vagy éppen a reggeli napfényt :)

She is my pet. She is my therapy. She is my friend. She is so lovely while she is enjoying the morning sunshine :)

9 megjegyzés:

  1. :)) Nekem is van két terapeutám. imádom nézni őket, még ha csak sütkéreznek is. A macskákból sugárzik a derű és a nyugalom. :)

    VálaszTörlés
  2. A cicák valóban tudják élvezni az életet!!!!

    VálaszTörlés
  3. Lidércke, Tőled jövök, most néztem végig vagy 10 cicás bejegyzésedet :) Gyönyörűek a cirmosaid, szerintem Jajde még kicsit hasonlít is Sütihez. Igazad van, a macskák életművészek, még a legkopottabb büdös kandúr is méltóságteljesen tud elnyújtózni a napsütésben...
    Mammka, teljesen egyetértek Veled, a cicusok minden apróságnak tudnak örülni. És szerintem hálásak és ragaszkodóak is. Persze megválogatják, hogy kihez ragaszkodnak...

    VálaszTörlés
  4. Jaj, de édi ez a cica! Sajnos nekünk nincs most macskánk. Szegény anyacica elveszett a fialás után egy héttel. Biztos nem jön már haza, több, mint két hete nem láttuk. :( Úgy hiányzik Cirmike!

    Bocsi, hogy negatívkodok!

    VálaszTörlés
  5. Gabella, nagyon sajnálom! Olyan szomorú elveszíteni egy kedves állatkát :( Még gyerekkoromban Guszti macskánk 2 hónap után keveredett haza, talán a Ti Cirmitek is visszajön...

    VálaszTörlés
  6. De édes! Imádom a macskákat is. Nekünk öt cicánk van. Naponta feltöltenek. Gergőnek ma nagyon fáj a lába, szerintem meglőtték. (szomszéd) Nagyon sántikál. Annyira szomorúan néz.

    VálaszTörlés
  7. Szegény cica :( Remélem, hamar meggyógyul! Anyuéknak is 5 cicája van, de régebben néha több is volt. Úgy nőttem fel, hogy a macskák igazi családtagok voltak, nem valami sokadrendű, megtűrt egérfogók... Egy állat bizalma, ragaszkodása nekem nagyon sokat jelent. Lehet, hogy kicsit bolond vagyok, de nekem így jó... és a macskámnak is :)

    VálaszTörlés
  8. Dehogy vagy bolond! :) Én is így gondolom.

    VálaszTörlés