2014. június 13., péntek

Ki kellett próbálnom...

New shop, new yarn
















































... Árnika pamut csipkefonalát, egyszerűen nem bírtam magammal, amikor megláttam ezt a rengeteg színt, persze a fantáziám is azonnal beindult, és egy készülőfélben lévő kendőmet Árnika fonalából is elkezdtem horgolni. A fonal puha, engedelmes és egészen jól bírja a strapát. Csillogós szálat is fogtam a pamuthoz, ettől sokkal nyáriasabb, könnyedebb lesz az összhatás.
















































De a kendő színét rosszul választottam meg, azt hiszem, mert valaki azonnal szemet vetett rá... Hogy ki volt az? Szerintetek? Itt egy kis segítség, ha nem rémlene, ki rajong nálunk a türkizért :)

7 megjegyzés:

  1. Köszi, hogy elvezettél Árnika oldalára, nagyon jó kis hely!
    Nagyon szép lesz a kendő, én nem csodálom, hogy a lánykád szemet vetett rá! :o)
    Majd muti ám egyben is, mert kíváncsi vagyok a mintájára.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Árnikánál rengeteg felfedeznivaló van, már írogatom össze, hogy miből szeretnék kötni és horgolni, ami nála kapható. De ez a pamut csipkefonal tényleg zseniális :) Most egy kicsit sajnos félre kellett tennem a kendőt, de ha kész lesz mutatom. Amúgy pedig nekem is nagyon tetszik ez a szín, úgyhogy előfordulhat, hogy magamnak is horgolok majd egy ugyanilyet...

      Törlés
  2. Hűha, imádom a türkizt. Nagyon egyet tudok érteni a lányoddal :-)

    VálaszTörlés
  3. Tudom, persze, a lányod, de azért egy pillanatra elképzeltem, hogy az enyém. :-) Ha egyszer végre város közelébe jutok, rengeteg türkiz fonalat veszek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :))) Szeretem én is a türkizt, de Anna még nálam is jobban szereti...

      Törlés