2011. július 14., csütörtök

Rontom-bontom

Nothing is perfect


Mert mostanában tényleg szinte csak rontom és bontom, amihez csak hozzákezdek. Nem tudom, meddig tart ez a kreatívtalanság, de már nagyon szenvedek tőle :( Majd jelentkezem, ha kigyógyultam belőle...


And nothing is successful :( My creative ego doesn't work, I don't know why...

11 megjegyzés:

 1. Én is ebben a kórságban szenvedek, egész pontosan Barka Limonádé óta :(

  VálaszTörlés
 2. amint jön egy kicsit hűvösebb, tuti megjön az alkotó-kedved is! és különben is, szép ez a kép is! :)

  VálaszTörlés
 3. ma én is épp azt próbálom feldolgozni,h már harmadszor bontom le a tunikámat,mert mindig valamiért nem sikerül,nem tetszik...:( átérzem a problémát. :)

  VálaszTörlés
 4. Pedig ez szép! :) BArka Limonádé Platán?

  VálaszTörlés
 5. Mona, nálam ez nem fonalfüggő. Már egy hónapja csak szenvedgetek. Mit készítesz a Limonádéból?

  Mimóza, engem nem zavar a meleg. Ma reggel kinevettek a munkahelyemen, mert fáztam és felvettem a poncsómat :) Lehet, hogy tényleg csak fáradt vagyok, és egy kis nyaralásra vágyom...

  Cskata, ismerős helyzet...

  Gitta, szép, csak elrontottam. Eddig legalább háromszor. Most is azért tettem félre, mert bontanom kell :( És igen, Barka Limonádé Platán :)

  VálaszTörlés
 6. Mi lenne, ha most nem kötnél, horgolnál, csak lóbásznál? Tudom, hogy nehéz, mert ahhoz szokott a kezed, hogy mozogjon, de vegyél elő egy könyvet és olvass. Valami könnyűt, aztá még egyet és még egyet. A harmadik negyedik után én kisimulok és újra megy. De elpakolni előtte a szemed elől minden kézimunkát, ne is gondolj rájuk. Szóval csinálj mást mint eddig.

  VálaszTörlés
 7. Nem is tudod, mennyire nehéz nem horgolni! Reggel is horgolok az autóban, ha munka után várnom kell és jó idő van, akkor leülök egy parkban és kézimunkázok, hazafelé is horgolok és még este is... Jövő héten nyaralni megyünk, majd az feltölt új élményekkel, kialszom magam, nagyokat sétálok, bámulom a nagy vizet és a sziklákat. És persze könyvet is viszek magammal, nem is egyet :)

  VálaszTörlés
 8. Ez meseszép Annás, kár, hogy bontani kell, de a precizitásodat, igényességedet ismerve ez cseppet sem lep meg. Talán kezdj el valami mást, és tedd ezt félre egy picit. A nyaralás is biztosan segíteni fog, jó utat Nektek és érezzétek jól magatokat!

  VálaszTörlés
 9. Már reggel elkezdtem egy nagyimintás takarót. Nagyon szeretem a nagyimintát, mert nem kell gondolkodni hozzá, csak horgolom a pálcákat egymás után... De azért ezt a mandalaszerűséget is magammal viszem a nyaralásra, hátha újra lesz kedvem folytatni :)

  VálaszTörlés
 10. Valami sálat-stólát-kendőt szeretnék horgolni, de ... Gyógyír a bajokra egy kis nyaralás! :)

  VálaszTörlés
 11. Megérkeztünk a nyaralásból, a napfény, a tenger, a színek, az ízek segítettek kipihenni magam. Vannak új ötleteim, és úgy érzem, erőm is, hogy megvalósítsam őket :)

  VálaszTörlés