2011. június 4., szombat

Harmatos kert

Dewy garden


Amikor hétköznapokon hajnalban az első bögre kávéval kikóválygok a kertbe, hamar kitisztul a fejem, ahogy a hideg, harmatos füvön állva hallgatom a madarakat, szagolom a rózsákat, élvezem a simogató napsugarakat. Az év nagy részében ezekre a reggelekre vágyom, és eddig ezen a nyáron nem vártam hiába :)

Szép hétvégét!

Have a nice weekend!

6 megjegyzés:

 1. Ó, igen!!!!Ez olyan nagyon jó!!!!!Miért is nem csinálom én is gyakrabban? Utálok rohanni reggel a melóhelyre.....:( De azért ez a néhány perc még beleférne, és ki kell használni a jó idős reggeleket......Gyönyörű a fotó!
  Minden rosszban van valami jó? Hogy nagyobb fotókat tudsz feltenni.:) Csodálkoztam is,hogy vajon csak én vagyok ilyen nagy fotó mániás? Ezekszerint nem..::)

  VálaszTörlés
 2. Tényleg néhány perc az egész, én sem állok kint órákat a reggeli kertben (pedig milyen jó lenne), és olyan más, ha így indul a nap.
  Még sok igazgatnivaló van a blogon, de majd csak apránként javítgatok, mert rengeteg időt el tud venni, ha belefeledkezik az ember lánya :)

  VálaszTörlés
 3. Én is rajongok a csendes hajnalokért, harmatos reggelekért!
  Csend, Duna, hársfa illat, tört finom fények hozzá még a madárének!

  VálaszTörlés
 4. Csodásak a rózsáid (is)! Én csak az idén ültettem, még nem fotogének, de a reggeli kávés kivonulás az mindig megvan, hálóingben, félkómában (szerencsére nem nagyon jár arra senki), közben végignézem, mennyit nőttek előző este óta a növényeim. És mindig nőnek!

  VálaszTörlés
 5. Nálunk most a gazok állnak nyerésre, de nem igazán zavar. Reggel igyekszem nem őket nézegetni, inkább a virágokat és most a cseresznyét is, mert egyre szebb színe van. Sajnos már a madarak is észrevették...

  VálaszTörlés