2010. május 21., péntek

Meleg szürkék

Warm greysTegnap, miután feltettem ezt a mozaikot, szerettem volna még okos dolgokat írni a képhez, de beborult az ég és szakadni kezdett az eső. Már megint... Úgyhogy egy kicsit "megharagudtam" a szürkékre és végül nem írtam semmit. Most meg már szombat reggel van, ragyog a nap és mennem kell, mert vár rám a BOLHAPIAC :) Úgyhogy most sem írok semmit, hanem készülődök.

Szép hétvégét!

8 megjegyzés:

 1. Bocsi Annas,csak most latom hogy az uram neve alatt kommentelek.Egyebkent Krisz vagyok.A szivarvanyos.

  VálaszTörlés
 2. Csodásak :)
  Én is tudom már mennyiféle meleg szürke árnyalat van..., mert a suliba a gyerekekkel színkígyót készítettem és csodásnál -csodásabb színek jöttek ki.......:)

  VálaszTörlés
 3. Hunszil, 10 éve még észre sem vettem ezeket a barnás szürkéket, most pedig erre "állt rá" a szemem. Talán öregszem... Egyébként meg érdemes a gyerekrajzokat jobban megfigyelni, néha egészen fura színkombinációkat használnak a kicsik, őket még nem rontották el a felnőttek azzal, hogy megmondják, mi mihez illik. Csak adni kell nekik egy üres lapot, rengeteg színest és máris alkotnak :)

  Szia Krisz! "Álruhában" járod a blogvilágot? :)))

  VálaszTörlés
 4. Akkor én is öregszem,mert csodálatosnak találom a színeidet... Nagy föld-szín kedvelő vagyok! Szép ez az összeállítás...

  VálaszTörlés
 5. Köszönöm Csillagos! Ezek a színek önmagukban nagyon kiegyensúlyozottak, nem túl izgalmasak, de lilás árnyalatokkal rendkívül izgalmasan kombinálhatók. Érdemes kipróbálni padlizsánlilával, erős pinkkel vagy füstös rózsaszínnel.

  VálaszTörlés
 6. Csiiiiiiiiiiiiz!Elcsentem a laptopjat...pszt.

  VálaszTörlés