2010. március 17., szerda

Húsvéti dekoráció

Easter decoration

Ma reggel levágtam egy faágat, vázába tettem, majd ünneplőbe öltöztetett piros tojásokat akasztgattam rá. A tojások horgolt ruhácskáit párom anyukája készítette tavaly és tavalyelőtt, remélem, idén is kapok majd pár darabot tőle :) Még az is lehet, hogy én is megpróbálkozom a tojások körbehorgolásával, ha sikerül, majd megmutatom az eredményt.

I cut some branches today and I decorated they with red eggs. The crocheted "dresses" of Easter-eggs are made by my mother-in-law. I hope I'm going to be given this year, too :) But I may try to make it alone. If this project will be successful, I will show you my new Easter-eggs.

7 megjegyzés:

 1. Fú, ez nagyon-nagyon-nagyon szép!!!!!!

  VálaszTörlés
 2. Köszi ezt a gyönyörű képet, nagyon hangulatos. A tojásruhák csoda klasszak.

  VálaszTörlés
 3. Igen, olyan kis helyesek, vidámak. A sok pirostól amúgy is mindig jobb kedvem lesz :)

  VálaszTörlés
 4. Hú ezek gyönyörűek!!Most hirtelen engem is elkapott a húsvétra készülődés.Nagyon hangulatos!!!

  VálaszTörlés
 5. Most már nincs is olyan messze a húsvét, szerintem nyugodtan el lehet kezdeni készülődni. Nálunk a gyerekek nagyon szeretnek fészket készíteni a nyuszinak, olyan aranyosak, ahogy sürögnek-forognak :)

  VálaszTörlés
 6. Kedves Annás, nagyon tetszenek a felöltöztetett tojásaid! Lehetséges lenne kérni tőled leírást az elkészítéséhez? Előre is köszönöm;)
  Anikó - annaitto

  VálaszTörlés
 7. Kedves Anikó, örülök, hogy tetszenek a horgolt ruhás tojások, de ezeket párom anyukája készítette, nem én. Valamikor én is szeretnék hasonlókat horgolni, de nem tudom megígérni, hogy húsvétig eggyel is elkészülök. Ha mégis sikerülne, a leírást közzé fogom tenni itt, a blogban, jó?

  VálaszTörlés