2011. május 30., hétfő

BadacsonyA hétvégét a Balatonnál töltöttük. A baráti körből többen sokévesek lettünk, gondoltuk, ezt megünnepeljük beszélgetéssel, jó borokkal, kirándulással.
Nem tudom, más hogy van vele, de a balatoni táj nekem a szívem csücske. Szeretek külföldre utazni, szeretek a tengerben fürdeni, szeretek idegen városokban sétálni, szeretek új és szokatlan ízeket kóstolni, de a Balatonnál valahogy azt érzem: otthon vagyok. Ismerősek az illatok, a fények, a színek, az ízek, az arányok. 
Jó itt :)

11 megjegyzés:

 1. gratulálok, és kívánok még sok-sok ilyen ünnepet, boldogságban, egészségben, szeretetben megélve! gyönyörű helyen voltatok!

  VálaszTörlés
 2. Balaton a szívem csücske.Csak azt tudom írni, amit te.

  VálaszTörlés
 3. Mesés fotók, teljesen visszaadják azt a hangualtot, ami engem is elfog, amikor erre a tájékra vetődöm. Midig maradnék... Köszönöm a kirándulást és örülök a klassz hétvégéteknek!

  VálaszTörlés
 4. Talán nem csodálkoztok, ha azt mondom, most azonnal indulnék vissza...

  VálaszTörlés
 5. Szépséges fotók, Balaton-ügyben nagyon egyetértünk! Miért is nem gondolják ezt többen ebben az országban? Hiszen csodaszép és a miénk!

  VálaszTörlés
 6. Biztos sokan éreznek így, ahogy mi, csak nem mindenki kiabálja világgá, mint én :)

  VálaszTörlés
 7. épp most írtam egy másik blogban, h nekem a Balaton a Riviéra :-) mikor Ausztráliában éltünk, a Balaton hiányzott a legeslegjobban és folyton nyavalyogtam a tengerben/óceánban, hogy jó, jó, na de a Balaton, az az igazi, a selymes balatoni víz és illatok és... - már csak ezért sem tudnék elmenni innen :-)

  szépséges képek! ez a táj a miénk is, csak 7 kilométerrel odébb nézzük.

  VálaszTörlés
 8. Csodaszep!
  En a te oldaladra jarok pihenni.
  Nagyon orulok minden postnak.

  VálaszTörlés
 9. Kriza: Balaton, tenger... Szinte mindegy, csak valahol vízparton nyaralhassak.

  Sugar Posie: Köszönöm :)

  VálaszTörlés