2010. március 16., kedd

Kérdezz, felelek...

Múlt héten Hunszil hívott játékba, ahol is 8 kérdésre kell felelnem. Hát akkor lássuk csak...

1. Mi lenne, ha nyernék a lottón?
Meglepődnék, ugyanis nem lottózom :) De ha egyszer valamiért mégiscsak lottóznék és még nyernék is, akkor megvenném álmaim kúriáját, ami amúgy is vár rám valahol egy vadregényes park fái között megbújva. Felújítanám és boldogan éldegélnék ott a családommal. Persze utazgatnék is és szomorú sorsú állatokon segítenék, de a pénz nagy részét a gyerekeimnek tenném félre. Vagy valami ilyesmi. Persze csak, ha lottóznék...

2. Rossz szokásom?
Van. Nem is egy... Nagyon nem szeretek hivatalos ügyeket intézni, telefonálni. Ezt mindig az utolsó utáni pillanatra hagyom, sajnos ezzel néha még több hivatalos intézni valót a nyakamba zúdítok. Vagy például tele vagyok ötletekkel, amik megvalósításához hozzáfogok, aztán egy újabb ötlet miatt félreteszem az egészet. Majd kisvártatva ez az újabb ötlet is elődje sorsára jut... Persze van, amit befejezek, sőt mostanában jobban odafigyelek arra, hogy amit elkezdek, azt ne hagyjam félbe. Szóval igyekszem megjavulni :)

3. Koffein?
Igen, igen, igen!!! Vagyis kávé, kávé, kávé!!! Úgy vagyok vele, mint Gombóc Artúr a csokival,
szinte bármikor, szinte bármennyit :)

4. Színeim?
Fekete, fehér, szürkék, lilák, rózsaszínek, vörösek, türkizkék és mostanában az óarany és a bronz. A zöldeket, sárgákat, narancsokat és barnákat csak virág/gyümölcs formájában szeretem, a saját lakásomban és ruhatáramban nem alkalmazom. Nem is illenek hozzám, ugyanis nyár típus vagyok.

5. Mi van most rajtam?
Szürke garbó, fekete nadrág és szemüveg. Ja és a macska :)

6. Háziállat?
A macska, aki rajtam van... Süti. 10 és fél éve találtuk, nagyon szeretem őt. Igazi jó barát.

7. Tíz év múlva hol látom magam?
A saját kis boltomban, ahol igazi kincseket lehet majd kapni: felújított régi bútorokat, kézműves holmikat, képeket, mindenfélét, aminek lelke van :) És itt lesz egy kis lakberendező stúdióm is, ahol csodaszép belső tereket álmodok meg és vetek papírra... Úgy legyen! (...hatalmas sóhaj...)

8. Legutóbbi nagyon jó élményem?
Ma megdicsért az angoltanárom :)



Köszönöm a játékot, amit most Vidékeknek továbbítanék, hogy egy kicsit többet megtudhassunk róla, persze csak akkor, ha van kedve felelni a kérdésekre :)

2 megjegyzés:

  1. Nagyon szépen köszönöm a játékot, el sem hiszem, hogy rám gondoltál vele! Nagyon élveztem!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm, nagyon jó volt olvasni rólad :))))

    VálaszTörlés