2010. március 27., szombat

Boci







Boci nem az én cicám, de gyakran szundikál a kertünkben. Vajon miért?

She is Boci (means moo-cow). She isn't my cat but she often spends her time in my garden. I wonder why?

5 megjegyzés:

  1. Viccelsz, ahol még a vendég cicákat is ilyen puha kék takaró fogadja? Csoda, hogy a szomszéd még nem kapott oda... :)

    VálaszTörlés
  2. Elárulom, hogy a puha kék takaróval egy szomszéd takarózott be éppen :)

    VálaszTörlés
  3. Én azt akartam irni hogy, mert nálatok jobb helyet talált a puha kék takarójának,de igy poén lelőve.
    Képzeld mégis kibújtak a kis törpe nőszirmaim!Mikor megláttam úgy örültem nekik mint egy gyerek.Főleg mivel nem vagyok egy nagy kertész....

    VálaszTörlés
  4. De jó, hogy meglettek a nőszirmok! Nálam már teljesen elvirágoztak, igaz most mások nyílnak helyettük. És bújnak elő a földből olyan virágok is, amikről fogalmam sincs hogy mifélék. De hamarosan ez is kiderül :) Amúgy én sem tudományos alapon művelem a kertem, inkább lakberendezősdit játszom ott is, hol ide ültetem őket, hol oda... Ezt pedig nem igazán szeretik a növények. De azért sokan túlélték :)))

    VálaszTörlés
  5. Nekem a ház előtt van egy kis ágyás,aztán ennyi.Az is le volt szórva kaviccsal amikor beköltöztünk.A szembe szomszédunknak gyönyörű kis kert,mit kert PARK pompázik a háza előtt.Itt nincsenek keritések,igy Réka volt aki kedvet kapott hozzá,hogy mi is ültessünk néhány virágot.Aztán a másik szomszédunktól kapott néhány leselejtezett művirágot és azt szurkálta le.Jól néztünk ki.Ha valaki jött mindig jót röhögött mig az ajtóig ért.Aztán ősszel felszedtem a kavicsot és ültettünk néhány tulipánt,meg ezeket az apró nőszirmokat.És azóta van "virágos kertünk".Majd egyszer szeretnék igazi kertet,sok virággal mint amilyen nekünk volt mikor gyerek voltam.

    VálaszTörlés