2010. március 22., hétfő

Illatos ibolyák

Violas





A ma reggeli borongós idő ellenére nagyon jó kedvem kerekedett, amikor észrevettem a kerti ágyásszegélytéglák között megbúvó apró ibolyákat. Eddig 3 féle kezdett nyílni, de még legalább 3 másik színű is virágozni fog hamarosan. Szeretem ezt a kis illatos növénykét, nagyon várom már, hogy egy csokorra valót szedhessek belőle :)

7 megjegyzés:

  1. Vicces! Én is ma vettem észre őket.:)
    Én is várom a többi fajtájú virágzását, illetve más színűeket.Olyan bájosak!

    VálaszTörlés
  2. Nálunk néha a hóvirágot is beelőzi, de most, a hó miatt újra kellett kezdenie az egészet, kell még neki pár hét, mire magához tér.. Még három szín? Erre kíváncsi vagyok... nekem is van fehér, bíbor, hagyományos ibolyaszín, halvány ibolya, aminek még a levele is más és az ibolya-fehér foltos, ami később virágzik..de ez még mindig csak ötféle...

    VálaszTörlés
  3. Ha jól emlékszem, van hófehér, van fehér alapon lila cirmos, élénk rózsaszín, világos kékes-lila, közepesen lila és nagyon sötét lila. Újságban már láttam pöttyöset is :)

    VálaszTörlés
  4. Egyrészt olyan jó nézegetni ezeket a csodálatos fotókat a virágaidról,másrészt tiszta depressziós leszek tőle...Ez nem panaszkodás volt,csak megjegyzés.

    VálaszTörlés
  5. Krisz, légyszi írd meg az e-mail címedet! Az enyémet megtalálod oldalt. És fel a fejjel!

    VálaszTörlés
  6. Elküldtem a cimem,vagyis küldtem egy mailt ahova irhatsz.Megkaptad?

    VálaszTörlés
  7. Igen, megkaptam, csak még nem jutottam hozzá, hogy írjak is Neked...

    VálaszTörlés