2010. március 30., kedd

Ibolyák...

Violas...







... csak azért, mert szépek, illatosak, tavasz van és nagyon jó a kedvem :) Ezekkel a képekkel szeretném köszönteni a 100. olvasómat, Annát és megköszönni a figyelmet és a kedves megjegyzéseket mindenkinek, aki időnként erre jár. Azt hiszem, valamilyen játékkal is megleplek Titeket hamarosan, csak még ki kell találnom, mi is legyen a nyeremény. Ha gondoljátok, adhattok ötleteket is :)
További szép napot!

... only because they are beautiful, there's spring and I feel very good :) I would greet my 100. reader Anna with these pictures and the others who spend a little time to read my blog and leave a comment. I might make a "giveaway" but I haven't got any idea what sould I present? If you think, you can give me advice :)
Have a nice day!

12 megjegyzés:

  1. Ezek a fotók voltak mai napom fénypontjai:-)))
    Köszönöm!!!

    VálaszTörlés
  2. Ma egy csodaszép helyen jártunk a környékünkön. Ibolyaszőnyeg, gyógyító zöld vetés, rügyező fák és a kápolna más szögből...

    VálaszTörlés
  3. Micsoda szép színű ibolyák! Ez mind nálad nyílik?
    Gyönyörű!

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm Nektek :)

    Tündérlátta, ezt én is szívesen megnézném...

    VálaszTörlés
  5. Ebben a kompozícióban minden benne van,szíved, kreativitásod. Mindenkihez szól, mindenki megtalálja benne a személyes-üzenetét -Nekem születésnapi ajándék! Köszönöm!!

    VálaszTörlés
  6. Pepi, megszámoltam, összesen 7 féle ibolyám van! Ebből szerintem kettő már kereszteződés, a rózsaszín és a sötétlila közötti árnyalatot is találtam és a halványlilánál egy kicsit sötétebb is lett idén. Szerintem a sötétlila "huncutkodott" tavaly :) Egyébként ha kérsz, tudok adni belőlük.

    Rendben Tündérlátta :)

    Nagyon boldog születésnapot Martha!

    VálaszTörlés