2016. október 31., hétfő

Hamarosan...

Before the end of October
















































... minden szürke lesz, de addig még ragyognak a színek...








































































































































































































































10 megjegyzés:

  1. A szikrázó kék ég és az aranyló levelek...egyedülálló látvány!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Teljesen lenyűgöztek engem is, pedig nem igazán a kedvenceim. Tegnap a levegő is olyan friss és illatos volt...

      Törlés
  2. Tegnap láttam egy gyönyörű kicsi fát, ami úgy nézett ki, mintha rozsdás vaslemezből vágták volna ki minden egyes levelét-de sajnos autóból, nem tudtam lefotózni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is sokszor csak látom, amit fotózni kellene, de nincs rá alkalmam. Egyszer autóból láttunk egy porördögöt, valamiért nagyon megmaradt bennem, talán a neve miatt. Tavaly vagy két éve október végén egy zölden izzó meteort láttunk a Föld felé zuhanni, elképesztő volt. De a legesleges látvány, egészen álomszerű az volt, amikor anyuékhoz menet útközben őzek szaladtak a dombokon, köztük egy hófehér, albínó őz. Ha vannak mesebeli lények, ő egy volt közülük...

      Törlés
    2. Huhh, beleborzongtam, ahogy leírtad!

      Törlés
    3. Utána még láttuk egyszer, de többször sajnos nem. Nem tudom elfelejteni, és azt sem, ahogy egymásra néztünk, hogy "Láttátok???" Olyan volt, mint egy film :)

      Törlés
  3. Én is pont ezen gondolkoztam tegnap séta közben, hogy az ilyen ősz a legszebb- amikor minden aranylik, ragyog... Van a közelben egy utca, ahol mindkét oldalon hatalmas ostorfák vannak és ezek koronája összeér pont az út közepén...csodaszép!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gyönyörű lehet :) Ma is voltam csavarogni, de ma nem vittem a fotómasinát, pedig ebben a jóval szürkébb délutánban is lett volna mit fényképezni. A kápolnadombon a lemenő nap valami pazar árnyékokat vetett a virágok és a gyomok között, csak álltam és bámultam...

      Törlés