2015. december 16., szerda

Ennél lilább...

So incredible purple...
... már nem is lehetne a fonal, amiből az új sapkámat kötöttem :) Ez a mintája a varjútövissel festett zöld fonalból készült sapkának is. A leírás lassan kész, a hétvégén a fotózást is letudhatom, ha az időjárás és a lányom is úgy akarja, és akkor talán még karácsony előtt elérhető lesz a minta a ravelryn...
A képet beküldtem Árnika colortrend játékára, pont passzol az ametiszt palettához :)

... is the yarn of my new hat, it was funny to knit it :) I'm going to take photos at the weekend, and I hope my new pattern will be available on Ravelry before Christmas.

14 megjegyzés:

 1. Meseszép a minta, és a fonal is!! :) Akkor várok még, mert a gyöngyös kendőt is kinéztem magamnak... :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A gyöngyös kendő nagy szerelmem (gyöpös munkacímen futott a gyöngypálca miatt), jó lenne látni, ahogy egyre több készül belőle... Amúgy horgolom már a következő gyöpös kendőt (vagy inkább stólát), aminek teljesen más stílusa lesz :)

   Törlés
 2. Ez valóban "incredible purple" :o))) Nagyon találó elnevezés!
  Tetszik! :o)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jól is néz ki ebben az egykedvűen szürke decemberben, szinte világít :)

   Törlés
 3. That color is gorgeous! Love the textured stitches too.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Thank you, Pammy Sue :) It was good to work with this Italian wool yarn (Rial Filati Baby Supremo), it shows the floral motif excellent.

   Törlés
 4. Ebben a színben is szép, alig várom a mintát!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A teszten túljutottunk, a teszt tesztelésén is, már csak a fotózás van hátra. Sajnos elég hosszú idő, mire egy ötletből korrektül megoldott minta lesz... De lesz, és ez a lényeg :)

   Törlés
 5. Nagyon tetszik ez a finom, egyszerű minta!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. De jó :) Közben 3 másik mintát is terveztem, egyelőre csak papíron, ami hasonló módszerrel készülne. Nagyon izgalmas :)

   Törlés
 6. Csodaszép minta! Páratlanul egyenletesen kötsz! Bámulatos!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi :) A Baby Supremoval könnyű egyenletesen kötni, engem is meglepett, hogy ilyen szépen kiemeli a mintát. Van olyan fonal, amivel sokkal kócosabb lesz a végeredmény...

   Törlés
  2. A sima Supremoval nekem nagyon egyenetlenül sikeredett. A Relax viszont szuper!

   Törlés
  3. A Relaxból még nem kötöttem semmit, köszi a tippet, majd valamikor kipróbálom. Én amúgy a Supremoval is jól megvagyok. Illetve csak voltam, mert már nem gyártják, pedig tuti színei voltak.

   Törlés