2014. december 6., szombat

Mindig felvillanyoz...

Only funny :)
















































... ha bevillan egy kósza ötlet, aminek semmi keresnivalója sincs a fejemben, de szinte kényszerít, hogy megvalósítsam. Így jártam Árnika nem normális színű fonalával is. Még nyár végén rendeltem belőle, pedig nem tudtam, hogy mihez fogom majd használni, csak tudtam, hogy K.E.L.L. (Maris szavaival élve :) ). Azt nem mondom, hogy feltűnés nélkül lapult a polcon a fonal, csendesen várva, hogy eljöjjön az ő ideje, hanem kiabált, sőt inkább visított, hogy horgoljak belőle valamit :)
Aztán az elmúlt hetek nyomoronc sötétsége megadta az ihletet: villanykörtét horgolok a neonsárga fonalból. Egy este alatt el is készültem vele, és végig vigyorogtam, amíg horgoltam. Most is jó kedvem van, ha ránézek.
Hogy inkább karácsonyi dekorációt kellene készítenem ezerrel? Hát igen, ez igaz. De néha nagyon jó valami szokatlannal, nem odaillővel foglalkozni, kilépni a kötelezőből :) És mivel tényleg felvillanyozott ez a fura ötlet, már jön is a többi szép sorban. Most megyek takarítani és sütni, aztán délután jöhet a horgolás!

Legyen szép hétvégétek!

12 megjegyzés:

  1. Ütős színhez ütős ötlet, bravó! :-))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egy csomó ötletem van azóta erre a fonalra, sorban megvalósítom mindet, úgyis olyan szörnyen borús kint, kell, ami világítson.

      Törlés
  2. Válaszok
    1. Azért szoktam ám normális dolgokat is csinálni. Néha...

      Törlés
    2. ...de nem szabad túlzásba vinni... :D

      Törlés
    3. Azért írtam, hogy néha :) Meg is bolondulnék, ha mindig normálisnak kellene lennem...

      Törlés
  3. Hát ezt én is megmosolyogtam, mikor megláttam! Huncut is ötlet, nagyon jópofa! Igen, néha kell valami rendkívüli!

    VálaszTörlés
  4. Ez pont ugyanolyan jól világít, mint némelyik fényfüzérek, csak sokkal veszélytelenebb a használata :-D Horgolj egy egész nagy láncot belőlük!!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tervben van, sok más egyéb eszetlen horgolmánnyal együtt :)

      Törlés