2013. február 3., vasárnap

Örvény

Like a whirlpool :)
















































Legalábbis a gyerekeim szerint úgy néz ki a múltkor festett gyapjúfonalam, mint az örvény :) Nagyon tetszik, de még egyelőre nem láthatok neki, mert ezer és egy más dolgom van, de már tudom, hogy mi készül majd belőle.
A fonalat a festéshez előkészíteni, óvatosan megfesteni sem volt egyszerű, de mégis gyerekjátéknak tűnt ahhoz képest, amit a felgombolyításkor szerencsétlenkedtünk össze Lucával. Először úgy tűnt, a fonal és az ő (általam okozott) gubancai legyőznek minket, de Luca felülkerekedett a problémán, és közel másfél órás közelharc után egy csodás gombolyagot hozhattam haza :) Köszi :)))

10 megjegyzés:

  1. Nem bánnám, ha EZ az örvény, vagy egy nagyon hasonló magába szippantana :-D Hű, mennyire jól néz ki, pedig már spagetti-korában is "ennivaló" volt!!!!! Mi lesz, mi lesz? Titkos?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem titkos, csak még alakul :) Vagy hosszú kötött tunika lesz belőle, olyan miniruha féleség, én nadrággal viselném, de lehet hogy horgolt poncsó válik belőle, még nem tudom. Akármelyik is, a másikhoz majd festek újabb adag fonalat :)

      Törlés
  2. elárulod, hogy készült? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Maris kommentjéhez már írtam, csak még tényleg képlékeny a dolog. Amíg be nem fejezek valamit, addig akármi is lehet belőle :)

      Törlés
  3. Nekem már a tervezés fázisában is nagyon tetszett, de így meg egyszerűen gyönyörűséges!

    VálaszTörlés
  4. Nekem is tetszik, de még nem kezdhetek bele, mert annyi más holmi várja a befejezést...

    VálaszTörlés
  5. egy ilyen örvény engem is könnyen magába szívna :) gyönyörű kékszőlő-színei vannak!

    VálaszTörlés
  6. Igen, olyan szilvás-szőlős :) Kedvenceim :)Tegnap este elkezdtem a kötéspróbát is, elég ígéretes...

    VálaszTörlés