2012. szeptember 30., vasárnap

Heti macska: Titusz

Weekly cat: Titusz4 megjegyzés:

 1. Tünemény!!!!:)
  Képzeld, lett egy félig-enyém cicám! Nem tudom,hogy neked írtam-e ,de mivel az Emberem nem akar cicát, merthogy kutyánk van(?), azt találtam ki,hogy a szomszédék egyik cicája mindig átjön hozzánk és nem volt nehéz megszelidíteni.:)Etetem, már a teraszon üldögél, várja az egereket.:)Mondtam az uramnak,hogy el ne zavarja az egerek miatt!!!!:)
  Majd teszek fel róla képet.Olyan édes ,kis dorombolós!A kutyusunk kezdettől fogva szereti.Szerintem neki is hiányzik a Cicó.:(

  VálaszTörlés
 2. Szegény Cicód :( De jó, hogy újabb macsekok dorombolgatnak neked :) Titusz is tündérszőr, de azért van vele gond elég: hol félig elütteti magát egy autóval, hol lerókázza a kétnapos, vadiúj kanapét... De azért macska nélkül nem élet az élet.

  VálaszTörlés
 3. Titusz színben szépen harmonizál a huzattal meg a párnával... hozzá vettétek a kanapét?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, nagyban befolyásolta a kanapé színének kiválasztását, hogy a macskák által okozott szőrbevonat a lehető legkevésbé legyen feltűnő, tehát végeredményben a "gombhoz a kabátot" elvén a "szőrhöz a huzatot" tematika szerint jártunk el. Decemberben gyere majd el, Titusz biztosan odaenged maga mellé. És Pamacs is :)

   Törlés