2012. január 1., vasárnap

2011 kötve, horgolva :)

2011 crochet and knit :)







































A félkész holmik kupacát látva hajlamos vagyok azt hinni, hogy semmivel sem tudtam végezni az elmúlt egy évben. Összeszedtem hát azokat, amik azért valahogy csak elkészültek, és így már kicsit jobban érzem magam :) Nem rossz dolog ez a fajta összegzés, ad egy kis önbizalmat, bár ettől a félkész holmik kupaca nem lett kisebb. De legalább lesz mit csinálnom 2012-ben...

A kenyér természetesen sem nem kötött, sem nem horgolt, de nagyon büszke vagyok rá - és hiányzott még egy kép -, így bekerült az összeállításba :)

11 megjegyzés:

  1. Sok ötletet és alkotást kívánok a 2012-es évre is! Nagyon köszönöm a sok mintát, a szemet gyönyörködtető képeket és a kötött-horgolt szépségeket!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép gyűjtemény, kiváncsi leszek a folyamatban lévőkre és az újdonságokra is.
    BÚÉK !

    VálaszTörlés
  3. Erika, köszönöm :)

    Ahama, ha csak az elkezdett holmikat fejezem be 2012-ben, akkor is össze tudok állítani egy hasonló terjedelmű tablót...

    VálaszTörlés
  4. Boldog új évet! Készen és félkészen is gyönyörűek a cuccok! :)

    VálaszTörlés
  5. Milyen jó egyben viszontlátni őket. Hasonló lendületet kívánok 2012-re is! :)

    VálaszTörlés
  6. Kedves Annás! Alkotókedvben gazdag, boldog új esztendőt, (minket erősen) inspiráló, csodaszép bejegyzéseket és (mint minden kötős-horgolósnak) hosszú-hosszú fonalakat kívánok neked! :)

    VálaszTörlés
  7. Ha elkészülök valamivel, mindig hiányérzetem lesz... ez jól meg lehet előzni azzal, hogy azonnal kézbe lehet venni egy másik félkész darabot, s akkor csak az új holmi miatt érzett öröm marad. Ez így van rendjén, szerintem, jól csinálod :-).

    Szemrevaló válogatás!

    VálaszTörlés
  8. Büszke lehetsz magadra! De tényleg! Ne sajnálkozz az el nem készült dolgok miatt-majd meglesznek azok is! Ha Én ennek a tizedét fel tudnám mutatni...hajjaj!
    Boldog új esztendőt! Alkotóst, békességest! ♥

    VálaszTörlés
  9. Köszönöm, köszönöm, köszönöm a kedvességeteket!!! Sok lelkierőt és támogatást ad nekem, hogy ilyen aranyosak vagytok velem :)

    VálaszTörlés
  10. olyan jó ide járni, gyönyörködni a szép holmikban, fényképekben. és különösen jó így együtt látni őket! boldog új évet, kreatív, alkotó jó kedvet :) a terveid megvalósításához pedig kitartást és jó egészséget kívánok!

    VálaszTörlés
  11. Én a sok szép fotót is köszönöm neked! Hasonlóan boldog új évet!

    VálaszTörlés