2011. május 20., péntek

Mai boldogságom

My today happinessPont ilyennek kell lennie egy péntek délutánnak :)

It was a really good Friday afternoon :)

5 megjegyzés:

 1. Ilyennek kellene, de én per pillanat irodában vagyok.
  Annás, a segítségedet szeretném kérni. Nálunk a fonalválaszték, hát, mondjuk, hogy nem túl bő.
  Gondoltam, kipróbálnám a Barkát, még sosem rendeltem, kicsit visszatart, hogy nem látom a valóságos színét, és nem tudom megtapizni. De neked van tapasztalatod. Szóval tételezzük fel, hogy belefognék vagy egy poncsóba, vagy egy nagyikendőbe, melyik fajtát/vastagságot ajánlanád?

  VálaszTörlés
 2. :) Teljesen igazad van!
  Imádnivaló a cicád!!!

  VálaszTörlés
 3. Kerol, a cicám tényleg egy igazi tünemény, egyszerűen imádom :)

  Adél, sajnos kevés olyan iroda van, ahol macska is fellelhető és horgolni is szabad...
  A Barkának nagyon sok jó, poncsóhoz vagy nagyikendőhőz való fonala van. Milyet szeretnél horgolni? Nyáresti lengedezőset, hűvös tavaszi reggelekre valót, vagy kályhameleg darabot? Nyárra a pamut, selyem vagy bambusz fonalakat ajánlanám, az őszi, téli lebernyegekhez inkább a gyapjút. Abból is találsz többféle vastagságot. Ha kitaláltad, hogy melyik modellt szeretnéd elkészíteni (ha képet küldesz róla, az is jó), írj egy mailt, segítek válaszatni a fonalak közül. Rendben?

  VálaszTörlés
 4. igen, nyugodt lustálkodás, doromboló puhaság, finom, a cica színéhez illő fonalak... mi kell még a boldogsághoz? gyönyörű ez a cica! és a fonalak... ez is barka?

  VálaszTörlés
 5. A tegnapunk olyan zsizsegős és pörgős volt, hogy el sem hiszem a pénteki csendet...
  Süti cica az én szívem csücske, a szőrös gyerekem :) A fonal Schachenmayr és egy barátnőmnek horgolok belőle meglepetést. Érdekes fonal, én is kíváncsi vagyok a végeredményre.

  VálaszTörlés