2011. január 16., vasárnap

Hóvirágos vasárnap

Sunday with snowdropsMióta várom már, hogy a hóvirágok annyira elszaporodjanak a kertemben, hogy egy kis csokornyit szedhessek belőlük minden lelkiismeret furdalás nélkül... Most meglepődve láttam, hogy olyan helyeken is virít ez a tündéri kis virág, ahova biztosan nem ültettem belőle. Vagy a hangyák voltak rendkívül szorgalmasak és vitték a magokat szerteszét, vagy mégiscsak én ültettem át a hóvirág egy részét, csak a memóriám nem a régi már :) Mindegy is, hiszen az a lényeg, hogy kint is és bent is gyönyörködhetek bennük. A horgolmányról pedig hamarosan többet is megtudhattok...

Ui.: Tudtátok, hogy a hóvirágnak finom, édes illata van?

10 megjegyzés:

 1. Mindig nagyon jó ide bekukkantani! olyan optimistává válik az ember! Hamarosan tavaszodunk...? Gyönyörű az a horgolmány!

  VálaszTörlés
 2. Nem tudtam, hogy van illata a hóvirágnak. Sajnos nálunk nincsen.
  A horgolmányra kíváncsi vagyok. :)

  VálaszTörlés
 3. Köszi Eszterda :) Így tél közepén nagyon jó volt zöldeket horgolni.

  Évi, eddig én sem vettem észre, hogy milyen finoman illatoznak a hóvirágok, de érdemes megszagolgatni őket :)

  VálaszTörlés
 4. Csatlakozom Eszterdához. Szeretek nálad...:)

  VálaszTörlés
 5. Hoztál egy csokornyi tavaszt nekünk.Jól tetted!És a horgolmányról nagyon várom a beszámolót,mert nagyon tetszik!

  VálaszTörlés
 6. Köszönöm Szentpyr :)

  Krisz, itthon most tényleg minden tavaszias éppen, de szerdától visszajön a tél. A virágok pedig kihasználták ezt a kis jó időt és mindenhol bújnak ki a földből.
  Ha jobban megnézed a horgolmányt, a mintája olyan, mint...

  ... a karácsonyi csillagé :)

  VálaszTörlés
 7. Gyönyörűek ezek a képek, és a végeredményt én is nagyon kíváncsian várom! :)

  VálaszTörlés
 8. Igen,felfedeztem benne a csillagot.Meg is lepődtem,hogy mennyire másképp mutat szinesben.De kiváncsi vagyok milyen lehet egészben látva.Igy nagyon mutatós!
  ui:Itt majd esetleg áprilisban kezd ébredezni a föld.Addig hófehérbe dermed.Sajnos....Semmi bajom a hóval,meg már azt mondom,hogy a hideggel se,de ne lenne ilyen hooooosszúúúúúúú.

  VálaszTörlés
 9. A zöld csillagokból ajándék készült. Azért nem mutatom még meg, mert majd csak holnap viszem el egy nagyon-nagyon-nagyon kedves és nagyon-nagyon-nagyon fázós barátnőmnek :) A télből viszont már nekem is kicsit elég volt. Talán most azért is várom már a tavaszt, mert tavaly nem volt igazi tavaszunk, de sajnos nyarunk sem...

  VálaszTörlés