2010. november 6., szombat

Szemtelenül színesek...

Funny girlish coloured mushrooms





... és vidámak így egy kupacban a legújabb gombácskák. Ettől a gyönyörű napsütéses novembertől nekem is jókedvem kerekedett és nem is tudtam volna kevésbé tiritarka színeket választani :) Ilyennek képzelted őket, Petunia?

This November week is so cheerful, I couldn't use not so funny colours to my new chrocheted mushrooms :) I like these pretty shades. They are so lovely, aren't they?

5 megjegyzés:

  1. Gyönyörűségesek! Annyira szép a formájuk, olyan tökéletesek az arányaik!!
    Egy "éccakai" barangolásom során, már nem tudom hol, találtam varrott, kötött, horgolt gombákat. A varrottak nagyon rendben voltak. A kötöttek és horgolt társaik... no azok nem annyira. Akkor megállapítottam, hogy csak varrva jó és kész. De most látom, hogy tehetség kérdése az egész és nem a technikáé. :o)

    Saját kútfőből, vagy kottából?

    VálaszTörlés
  2. A lényeg lemaradt : Kerestem fehér fonalat és némi színeset, a leírásod alapján megpróbálok egy kis kalapost. Remélem sikerül :o)

    VálaszTörlés
  3. Petunia, a gombát ugyan nem én találtam fel és a horgolást sem, de ez a horgolt gomba (is) saját találmány. Általában nem az érdekel, hogy le tudok-e másolni valamit pont úgy, ahogy már valaki elkészítette, hanem hogy ki tudok-e találni saját mintákat. Kicsit macerásabb ugyan, de izgalmasabb is. Persze van, hogy nem sikerül valami, de általában visszatérek a rontott dolgokhoz és addig próbálkozom, amíg valami használható nem kerekedik belőlük.
    A minigombához sok sikert, ha valami nem stimmelne a leírással, szólj nyugodtan, majd megpróbálok segíteni.
    Amúgy ehhez a gombához is készítettem leírást, majd valamikor a jövő héten felteszem a blogba. Még egy nagyikockás vállkendővel is adós vagyok, de most kicsit túlvállaltam magam, nagyon sok a (közeli) határidős munkám...

    Mimóza, örülök, hogy tetszik a sok gombácska :)

    VálaszTörlés
  4. Hű, most visszaolvasva az előző válaszomat, talán egy kicsit félreérthetőre sikeredett. Nem egy sértődős "nagymonológ" akart lenni, hanem csak azt szerettem volna mondani, hogy szívesen készítek saját mintákat és örömmel osztom meg másokkal. Ha valakinek kérdése van a mintákkal kapcsolatban, nyugodtan kérdezzen, ha tudok, válaszolok. Úgyhogy bocsi, hogy elkomolykodtam a dolgot...

    VálaszTörlés