2010. augusztus 14., szombat

Szép hétvégét!

Have a nice weekend!

8 megjegyzés:

 1. Neked is, csodás ez a pávaszem.
  Kérlek fogadd szeretettel a blogomban szereplő Kreatív Blogger díjat, mert nagyon szeretem a hangulataidat,tündérkertedet.
  Üdv, ciripbogár
  www.ciripbogar.blogspot.com

  VálaszTörlés
 2. ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ......Neked is!

  VálaszTörlés
 3. Nektek is! Szép a lepkéd.
  Sokat gondoltam ma rád, mert végre kész lett a kendőm, amit az útmutatásaid alapján készítettem. Kis valami már látszik a blogomon, de holnap fogom kimosni és blokkolni, fényképezni. Kíváncsi vagyok mit szólsz majd hozzá. :)

  VálaszTörlés
 4. Köszönöm, Ciripbogár! Egy csomó ilyen lepke röpköd a nyári orgonám körül, édesek, amikor összeütköznek vagy veszekednek a virágokon :) Egészen közel engedtek magukhoz, csodás volt figyelni őket 5-10 cm-ről...

  Köszi Krisz! (Elkezdtem Annácska piros ponchóját végre valahára...)

  Karina, nagyon kíváncsi vagyok a kendődre! Én nem is blokkoltam az enyémet... Lehet, hogy kellene?

  VálaszTörlés
 5. Bevallom, azért szerettem volna blokkolni, mert szeretném, ha egy kicsit nagyobb lenne. 3,5-es tű hiányában 3-assal dolgoztam és elég szorosan is horgolok. A fonal minősége és mennyisége azt hiszem a tiedhez hasonló, Barka napmadár volt, 2 gombóc. Egyébként szerintem nem kellene blokkolni, nagyon fincsi így is :)

  VálaszTörlés
 6. Az egyetlen indokom nekem is az lehetne a blokkolásra, hogy nagyobb legyen a kendő, de "szerencsére" én elég kicsi vagyok, beleférek 2 gombócba is :)

  VálaszTörlés
 7. Már a blogon a kendő, hála neked!, meglesheted :)

  VálaszTörlés
 8. Már láttam, csodaklassz lett! Nagyon ügyes vagy :)))

  VálaszTörlés