2010. április 23., péntek

Lilulok

Violet flowers













Amikor a rőfösboltban kiválasztottam a leglilább fonalat, egy kicsit elbizonytalanodtam. Mindig azt hittem magamról, hogy a természet árnyalatait kedvelem, nem használok semmi rikító, túlzó színt. Törtem is a fejem, mi tévő legyek? Hosszas vívódás után végül úgy döntöttem, lilaság ide, lilaság oda, pont erre az árnyalatra vágyom. Volt is egy kis lelkiismeret furdalásom, amiért hűtlen lettem önmagamhoz...
Ma délután, amikor kimentem a kertbe, meglepődve néztem körül, alig van más színű virágom, mint LILA :) Gyorsan szedtem is egy csokorral belőlük, hogy a szobában is velem legyenek ezek az igazi, természetes, valódi, örömteli virágszínek.

Kívánok Nektek napsütéses, mosolygós hétvégét!

I wish You a sunny and funny weekend!

6 megjegyzés:

  1. A lila szín a korona csakra színe, mentálisan magasabb dimenziókba emel. Ne bánkódj, hogy új szín boldogít, most minden változik, és a változások visznek minket előre

    VálaszTörlés
  2. Már nagyon régóta kedvelem ezt a színt, nem is az volt a meglepő számomra, hogy lila fonalat választottam, hanem az, hogy ennyire (!) lilát... Aztán pedig ma jó volt látni, hogy a virágaim még élénkebben, még vibrálóbban lilák, mint a fonalak :)

    VálaszTörlés
  3. Tehát néha a természet is túloz a színeket illetően... :) Én tulajdonképpen nem nagyon szeretem a lilát, ahogy ezt a nyolc kérdésnél már írtam (ennyit a mentálisan magasabb dimenziókról...), de ezek a fotók gyönyörűek! Sosem gondoltam, hogy ilyen csodásan mutat együtt az árvácska, az ibolya, a györgyike meg a meténg! Álomszép kis csokor lenne egy rusztikus áprilisi esküvőn (is)!

    VálaszTörlés
  4. Tündéresküvőre való csak egy ilyen picurka csokor, az egész elfér a tenyeremben... Nincs is ilyen kicsi csokorhoz való vázám, egy pálinkáspohárba tettem a virágokat :)

    VálaszTörlés
  5. A lilával én is bátortalan voltam. Mostanában viszont nagyon tetszik. A levendula színe elvarázsol. Tervezem is, hogy nyáron Tihanyban a levendulásban készítek pár fotót. Ugyanilyen tervem van a virágzó napraforgókkal is.

    VálaszTörlés
  6. Az valami gyönyörűség: virágföldeket látni! Lehet az levendula, napraforgó, repce... Tegnap mesélte a tesóm, hogy tulipán és jácintföldeken bicikliztek hétvégén... Hát kicsit sem lilultam és sárgultam az irigységtől ;)

    VálaszTörlés