2009. november 16., hétfő

Szerethető szürkék

Lovely grays


Ariadne at home


vt wonen


vt wonen


vt wonen


vt wonen


vt wonen


vt wonen


vt wonen


Ariadne at home


Ariadne at home


Ariadne at home


Ariadne at home


Ariadne at home


Ariadne at home

Egy ilyen ködös napon nem biztos, hogy a szürke színről kellene írnom. De most ehhez van kedvem, talán pont a borongós idő miatt...
A szürke az egyik olyan szín, amit szinte bármilyen stílusú lakásban el tudok képzelni. A modern ízlésvilágúakat kifinomulttá teszi, a régies, antik bútorokkal berendezett enteriőrnek "patinát" ad. Ha keverjük a stílusokat, a szürke lehet az összekötő kapocs a különböző korszakból származó bútorok között.
Háttérszínként is nagy sikerrel alkalmazhatjuk, mivel nem tolakodik, nem kel versenyre más árnyalatokkal. Segíti őket érvényesülni, főszerepet játszani. Nagyon kellemes hatást érhetünk el a szürke különböző árnyalatainak egymás mellé helyezésével, akár úgy is, hogy különböző anyagokon jelenik meg (
tompa fémszínek, rusztikus vásznak, csillogó szaténok, hűvös kőszürkék, napszítta fafelületek...).
A szürke milliárdnyi árnyalatából mindenki ki tudja választani az egyéniségéhez illőt. Egyáltalán nem unalmas szín, sőt azzal, hogy kiválóan alkalmazkodik a többi színhez, nem lehet beskatulyázni, végtelen lehetőséget kínál a lakberendezésben. Próbáljátok ki bátran!

3 megjegyzés:

  1. Nagyon igaz, a szürke minden más színt finoman kiemel, míg maga nem tolakszik, hanem a háttérben marad. Én is nagyon szeretem.

    VálaszTörlés
  2. Végre valaki, aki szereti a szürkét. Én is. :)

    VálaszTörlés
  3. A szürke talán a legnagyobb kedvencem, főleg a természetes, meleg árnyalatai és a sötét, de nem komor palaszürke. Szerintem szenzációs szín! Örülök, hogy nektek is tetszik.

    VálaszTörlés