2010. december 5., vasárnap

Fakó ragyogás

Faded glitter











Idén ezeket a színeket választottam a karácsonyi dekorációhoz. Nem sokban különbözik a tavalyitól, talán egy kicsit mélyebb, kontrasztosabb árnyalatok kerültek egymás mellé. A díszek megkopott foncsorozása, töredékes ragyogása is magával ragadott, hiszen semmi sem tökéletes... és ez így tökéletes...

This year I chose bright browns and faded silver for a Christmas decoration. I think it's a bit deeper and more dramatic than last Christmas. I find it beautiful :)

6 megjegyzés:

  1. jaj de csodaszépek, gyönyörűek,a szívemet "hízlalod":))

    VálaszTörlés
  2. lehet egy kérdésem is? hogyan kell egymás mellé tenni itt a képeket, hogy ilyen szépen párba álljanak?

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm :)
    Úgy szoktam feltenni a képeket, amikor párosával helyezem el őket, hogy a képek feltöltésekor a közepes méretet választom. Ettől a blogspot még egymás alá teszi őket, de a bejegyzés szerkesztésénél egymás mellé tudod húzni őket, egy szóközzel elválasztva. A képek méretét kicsit le kell csökkenteni ahhoz, hogy egymás mellett is elférjenek. Ezt úgy szoktam csinálni, hogy ráklikkelek a képre, a kurzorral megfogom a jobb felső csücskét. Az egeret nyomva tartva átlósan húzom lefelé a csücsköt. Közben a csücsöknél látszanak a számok, hogy éppen mekkora a kép. Én azt szoktam figyelni, mikor éri el a 250-et a magassága. Elvileg így két kép szépen elfér egymás mellett. Remélem, tudtam segíteni.

    VálaszTörlés
  4. Nagyon tetszik.Semmi hivalkodó,de mégis csillog!Szép diszeid vannak.

    VálaszTörlés
  5. Karácsonykor olyan jó egy kicsit csillogósan, enyhén giccsesen díszíteni az otthonunkat :)

    VálaszTörlés