Délután sütöttem pogácsákat, gondoltam, kicsit átfazonírozom őket. A recept a régi, nem is írom le, mivel biztosan mindenkinek megvan a saját jól bevált receptje. Csak a kerek szaggató helyett a szív alakút vettem elő. Íme az eredmény!
Minden alkalommal tanulok valamit tőled kedves Anna és megállapítom, hogy remek döntés volt blogírásba fognod!!! A recept azért jöhet biztos ami biztos, én szívesen veszem.
Megfogtál ezzel a recept-dologgal, mert a pogácsát teljesen sacc alapon készítem: még egy kis liszt, még egy kis ez-az. Ami esetleg fontos lehet, hogy zsírt teszek bele olaj helyett, mert így nem szárad ki olyan hamar a tészta. Kerül még bele egy doboz tejföl vagy kefír, attól függően, mit találok a hűtőben. Mindig annyi tésztát gyúrok, hogy a gyerekeknek is jusson belőle, legyen mit "gyúrcizni" és/vagy leejteni a padlóra...
Minden alkalommal tanulok valamit tőled kedves Anna és megállapítom, hogy remek döntés volt blogírásba fognod!!!
VálaszTörlésA recept azért jöhet biztos ami biztos, én szívesen veszem.
Megfogtál ezzel a recept-dologgal, mert a pogácsát teljesen sacc alapon készítem: még egy kis liszt, még egy kis ez-az. Ami esetleg fontos lehet, hogy zsírt teszek bele olaj helyett, mert így nem szárad ki olyan hamar a tészta. Kerül még bele egy doboz tejföl vagy kefír, attól függően, mit találok a hűtőben. Mindig annyi tésztát gyúrok, hogy a gyerekeknek is jusson belőle, legyen mit "gyúrcizni" és/vagy leejteni a padlóra...
VálaszTörlés