2015. augusztus 2., vasárnap

Mostanában leginkább...


Watchdogcat :)
















































...csak elmosódott képeket lehet készíteni Szösziről, bár azzal kis ideig le tudom foglalni, ha hagyom, hogy marcangolja a kezemet. Karmolni ugyan nem karmol, viszont harap. Támad és harap. De a szeme szép kék :) Persze a nap nagy részében alszik, ha teheti, akkor rajtam...
A balatonszínű csíkos pulcsimmal elkészültem, most bluttyog a mosógépben. Ha megszáradt, el kell dolgozgatnom majd a szálakat, aztán már csak várnom kell a megfelelő sem hideg, sem meleg időjárásra, hogy felvehessem. A kimosott kötéspróba szerint nem fog összemenni, sem pedig kinyúlni, de a biztonság kedvéért készítettem róla képet...
















































Nekem egy kicsit jobban áll, mint a próbababának, mert... hogy is mondjam... jobban kitöltöm a pulóverben lévő teret :) Főleg mióta majd' minden nap sütök valami finomat a gyerekeknek, amiből nekem is feltétlenül ennem kell... néhány szelettel :)

10 megjegyzés:

  1. Ez a pulcsi fantasztikus lett!!! Már én is nagyon várom azt az időt, amikor pulcsit lehet felvenni. igazából az egész nyarat el tudnám pulcsisan képzelni :o) Nem szeretem a hőséget....
    A mi cicánk is nagyon harap...de ő karmolgat is...és aludni szinte sose látom...állandóan vadászik, izeg-mozog...bár ő már 4 hónapos :o)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én 28-30 fokig hőálló vagyok, de ez a harminconsok fok engem is megvisel.
      Szöszi is egyre kevesebbet alszik és egyre többet zsizseg. Várom már, hogy nyugis, komoly nagy macska legyen...

      Törlés
  2. Lovely pictures! Have a nice week!

    VálaszTörlés
  3. Édipofi! :o) Bizony nő és szépül! Ilyenkor imádom a legjobban őket, mikor harapdálnak és olyan cuki mókásak, annyit lehet velük játszani!
    Nagyon szép a csíkos pulcsid, kellemesek a színei!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szöszi itt alszik mellettem a kanapén, valamit álmodhat, mert rezegnek a bajszai és a lábai. Biztos egeret kerget, bár nem hiszem, hogy valaha is látott volna egyet is :) Sokat nőtt, de még mindig játékmacska kinézete van :)

      Törlés
  4. Nagyon jó lett a pulcsi, a színei is tökéletesek, én is szívesen belebújnék :) Úgy szeretnék egy ilyen típust kötni, csak fogyni kellene kicsit... Mert mi van, ha nekiállok sátrat kötni, aztán mire rájövök, hogyan is kell, meg el is készül, már legalább egy gyerek befér mellém? (álmodik a nyomor... ) :) Lehet, hogy gyerek méretű pulcsival kellene kezdeni gyakorolni?
    A cica-dolog nagyon jó, nekünk egy hete van (2 pici fekete párduc), kész élmény figyelni, ahogy játszanak és levadásszák egymást. aztán az ember ölébe bújva versenyt dorombolnak .

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sokáig én is azért halogattam, hogy kössek magamnak pulcsit, mert abban reménykedtem, hogy előbb egy kicsit még karcsúsodom, de rá kellett jönnöm, hogy akkor soha nem lesz pulcsim... A gyerekeken tényleg érdemes gyakorolni, a nemkamaszok még örülnek annak, amit az anyukájuk készít :)
      Gyerekkorom első cicája fekete volt, azok valami csodaszépek :) És jó, hogy két cicátok van, legalább lefoglalják egymást :)

      Törlés
  5. Nagyon tetszik, jók a színei, de különösen a nyak- és vállmegoldás.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Nagyon szeretek raglánujjas pulcsit kötni is és viselni is. Most egy fehér raglánujjas tunika készül éppen.

      Törlés