2012. december 23., vasárnap

Így estefelé...

Lights
















































... érzem igazán, hogy mennyire elfáradtam, pedig még szinte semmivel sem vagyok készen abból, amit elkészíteni, befejezni, kitakarítani, megsütni, elpakolni, feldíszíteni, megírni, elküldeni szerettem volna. Ma egész nap esett a hó, ezért délután kimentünk a dombra szánkózni a gyerekekkel (ők szánkóztak, mi pedig néztük őket), elpocsékolt időnek tűnt az előbb felsoroltak tükrében, de már máshogy gondolom, és örülök, hogy a megérzésemre hallgattam, mert sötétedés után már eső kezdett esni az égből, holnapra semmi nem marad a csodaszép fehérségből...
Most pedig fáradtan és ülök a gép előtt, nézem, hogy mások már ünnepi hangulatban vannak, pedig rendet rakhatnék a dolgozóban vagy elpakolhatnék a konyhában, de ha már ezeket nem teszem, hát elmehetnék aludni... De olyan jó nézni, hogy másoknál már ünnep van :)

Jó éjszakát!

7 megjegyzés:

  1. Szívemből szóltál. Minden stimmel, csak mi szánkózás helyett a karácsonyi műsoron voltunk, ahol fellépett a lányom, és én először nem akartam elmenni. De végül mégis és most nagyon jó.
    Áldott ünnepet kívánok Neked és szeretteidnek!

    VálaszTörlés
  2. Már szinte megszokott, hogy a felét nem csinálom meg annak, amit szeretnék így karácsony előtt, de most már nem aggasztom magam miatta. Valószínűleg az idő ügyesebb beosztásával ez elkerülhető lenne, de azért így is jól sikerülnek a karácsonyok, mert hiszen nem azon múlik, hogy mit takarítottál ki, hol raktál rendet... Együtt vagyunk, ez a legfontosabb. Békés, boldog ünnepet Nektek!

    VálaszTörlés
  3. Én úgy látom, hogy már nálatok is ünnep van:)

    VálaszTörlés
  4. Együtt lenni (most éppen a kinti hóban és a benti félkészség közepette) azokkal, akiket szeretsz: az igazi ünnep. Te tudod, mi meg köszönjük, hogy nyilvánosan is képviseled. Boldog Karácsonyt!

    VálaszTörlés
  5. áldott, szép karácsonyt kívánok!

    VálaszTörlés
  6. Hát végül elkészültem sok dologgal, de közel sem annyi mindennel, mint szerettem volna, de így is jó :)
    Boldog karácsonyt nektek!

    VálaszTörlés