2012. június 8., péntek

Rózsaszörp

Rosesyrup







































Mára elkészült a rózsaszörp. Annyira finom, hogy ezután egyetlen szirmot sem szeretnék veszni hagyni... Köszi Hédi, a receptet :)))

9 megjegyzés:

  1. Szívesen, használd egészséggel!

    VálaszTörlés
  2. ha olyan finom, amilyen jól néz ki, akkor nagyon jó lehet :-)

    VálaszTörlés
  3. Azért a Tied is nagyon szép piros lett, bár írtad, hogy rózsaszín rózsáid vannak. Ezek szerint nem csak a piros rózsa az igazi.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Először mocsárzöld volt a főzet, de a citromlé megpirosította. A szirmok között volt piros is, sárga is, fehér is; ez amolyan vegyes rózsaszörp lett :)

      Törlés
  4. mindenesetre bátrak vagytok

    ja, apropó
    voltam a Deák téren, a pulóveres lámpaoszlopokat megszemléltem, ...hát az eső némelyiket eléggé lemállasztotta, de kettő még deli:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A rózsa ehető növény, csak a saját kertemből szedtem, ráadásul mostanában permetezve sem volt, úgyhogy nem hiszem, hogy bajunk lehetne tőle. És tényleg finom :)
      Gondoltam már rá, hogy elmegyek megnézni, mi is lett az oszlopok ruháival, de eddig még nem jutottam el odáig. Köszi a tudósítást :)

      Törlés
  5. Seems delicious!!! I love your blog.

    VálaszTörlés