Először mocsárzöld volt a főzet, de a citromlé megpirosította. A szirmok között volt piros is, sárga is, fehér is; ez amolyan vegyes rózsaszörp lett :)
A rózsa ehető növény, csak a saját kertemből szedtem, ráadásul mostanában permetezve sem volt, úgyhogy nem hiszem, hogy bajunk lehetne tőle. És tényleg finom :) Gondoltam már rá, hogy elmegyek megnézni, mi is lett az oszlopok ruháival, de eddig még nem jutottam el odáig. Köszi a tudósítást :)
Szívesen, használd egészséggel!
VálaszTörlésha olyan finom, amilyen jól néz ki, akkor nagyon jó lehet :-)
VálaszTörlésNekem nagyon ízlik :)
TörlésAzért a Tied is nagyon szép piros lett, bár írtad, hogy rózsaszín rózsáid vannak. Ezek szerint nem csak a piros rózsa az igazi.
VálaszTörlésElőször mocsárzöld volt a főzet, de a citromlé megpirosította. A szirmok között volt piros is, sárga is, fehér is; ez amolyan vegyes rózsaszörp lett :)
Törlésmindenesetre bátrak vagytok
VálaszTörlésja, apropó
voltam a Deák téren, a pulóveres lámpaoszlopokat megszemléltem, ...hát az eső némelyiket eléggé lemállasztotta, de kettő még deli:)
A rózsa ehető növény, csak a saját kertemből szedtem, ráadásul mostanában permetezve sem volt, úgyhogy nem hiszem, hogy bajunk lehetne tőle. És tényleg finom :)
TörlésGondoltam már rá, hogy elmegyek megnézni, mi is lett az oszlopok ruháival, de eddig még nem jutottam el odáig. Köszi a tudósítást :)
Seems delicious!!! I love your blog.
VálaszTörlésThank you :)
Törlés