2012. június 4., hétfő

Csend

Silence







































Hát igen, mostanában ritkán írok, akkor is keveset, kreatív bejegyzésem pedig elég régóta nincs. Ennek fő oka talán a fáradtság, nagyon sokat dolgoztam az elmúlt időszakban, és már nem vagyok 20 éves, hogy következmények nélkül bírjam a strapát. Szerencsére jön a nyári szünet, pihenéssel, nyaralással és egészségesebb munkatempóval.
Már kezdtek visszatérni az ötletek, rajzolgattam, tervezgettem, horgolgattam, kötögettem... Aztán megint belecsöppentem egy nagy munkába, túl sokat horgolgattam és kötögettem, és persze ennek is meglett a következménye: lesántult a bal kezem :( Most be van fáslizva, és hiába csábítanak a szebbnél szebb fonalak, hiába sürget a határidő, pihentetnem kell a kezemet, ha nem akarok nagyobb bajt.
Szóval most egy kis csend következik, de ne menjetek messzire, mert gyorsan gyógyulok, ráadásul fényképeket fél kézzel is fel tudok tenni a blogba :)

14 megjegyzés:

  1. Az nagyon is jó. Biztosan vannak még nem mutatott kincseid!:)

    VálaszTörlés
  2. A csend szép gondolatok ihletője lehet, de azért gyors, ámbár türelemmel teli gyógyulást kívánok.

    VálaszTörlés
  3. Szeretettel kívánom, hogy újra egészséges legyen a kezed, s mindent meg tudj csinálni, amit szeretnél! :)
    Szép , pihenős hetet Neked! :)

    VálaszTörlés
  4. Gyógyulást és kellemes pihenést! :)

    VálaszTörlés
  5. Jobbulást kívánok, és utána további csodás alkotásokat!

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm mindenkinek, már gyógyulgatok, gyógyulgatok :) Igazán most nehéz megállni, hogy ne kössek, horgoljak, mert már csak kicsit fáj a kezem. Nem egyszerű türelmesnek lenni magammal...

    VálaszTörlés
  7. Kedves Annás! Az, hogy ma nem rúgtak ki az állásomból, nem rajtad múlott. Az egyrészt annak köszönhető, hogy profin tudtam álcázni, hogy munkaidőben, az irodai gépemen gyakorlatilag végigpörgettem a teljes blogodat úgy, hogy ne vegyék észre … de egyszerűen nem tudtam abbahagyni. (Másrészt, hogy a főnököm az életem párja … ha kirúg nincs vacsi … :) ) Kicsit rövidebbre fogva tehát: nagyon-nagyon tetszik a blogod! Tetszenek a témáid, a fotóid, a műveid, az enteriőrjeid, az írásaid, magának a blognak a kinézete. Én még nagyon kezdő vagyok ebben a blog-világban, most keresem a nézegetni, olvasni való oldalakat. Örülök, hogy rád találtam, hogy találtam egy oldalt ami pont egybevág (de nagyon) az én világommal. Vissza-vissza járok majd. Üdv! Zsuzsi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Zsuzsi, köszönöm a sok dicséretet, de miattam nem érdemes kirúgatnod magad :) És őszintén szólva a férjjel közös munkahely nehezített pálya, főleg ha ő a főnök... vagy ha azt hiszi...

      Törlés
  8. Ha semmi mást nem tennél, csak fotóznál, az is csodás lenne....na persze az meg Tőlem lenne hazugság, ha azt modnanám, hogy nem hiányoznának a csodás szépségek,amiket kötsz/horgolsz!

    Szóval most a fotós időszak van-szuper! Mert a fotóid lenyűgözőek! A vadregényes kertes kompozíció elképesztő. Én is egy "Titkos kert"-et szeretnék! Miután alig van idő gazolni, igen jó úton haladunk! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sok mindenre jó a romantikus, vadregényes stílus, például nem kell minden növénynek katonás rendben sorakoznia :)

      Törlés
  9. Bahh...majdnem elfejtettem: Jobbulást!!! :)

    VálaszTörlés