2010. január 4., hétfő

Hát így állunk...

Progress report





Mármint a kötött patchwork takaró és én. Most már csak össze kell öltögetnem mind a 99 darab négyzetecskét. Nagy lendülettel vágtam bele szeptemberben, még tartott a lelkesedés októberben is. Aztán jött a karácsonyi készülődés, így félretettem egy kicsit a kötögetni valómat. Az ünnepek alatt nem mentünk sehova mindenféle undok vírusok miatt, így újra elővettem a fonalakat és a kötőtűt. És íme a mai állás, készen vannak a színes négyzetecskék, talán a hét végére be is tudom fejezni a takarót! (Annácska szerint ez az övé, mert van benne rózsaszín...)
Today I finished the 99th knitted square of my patchwork blanket. That was the last one...

8 megjegyzés:

  1. ügyi, ügyi, bár csak én tudnék ilyet

    VálaszTörlés
  2. Irigyellek hogy ilyen kitartó vagy.Én egy pulcsit kötök már tavasz óta.És még közel sem járok a végéhez.Pedig szeretek kötni.Takaróba bele sem kezdenék,mikor lenne kész?!

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok,és látod az undok vírusoknak végül még hasznuk is lesz!

    VálaszTörlés
  4. Krisztina, próbáltál már kötni? Lehet, hogy neked is menne, csak még nem tudsz róla :)

    Krisz, ez a takaró most egy kicsit az akaraterőm próbája is. Elég sok dolgot félbehagytam már életemben, 2010-re az egyik titkos fogadalmam, hogy lehetőleg befejezem, amit elkezdtem. Nem is olyan könnyű...

    Zsuzsi, persze én is megpróbálom a dolgok jó oldalát nézni, de valahogy nem hiányzott ez a betegségsorozat karácsonyra és újévre. Majd túl leszünk ezen is... És lesz egy szép kötött takarónk is :)

    VálaszTörlés
  5. Ez aztán a komoly vállalkozás! Kíváncsian várom a végeredményt!

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szép lesz, ha kész lesz:) Mekkora négyzeteket kötsz hozzá ?.......... na nem azért mintha a közeljövőben neki állnék:)
    Jók a színek is ...................kiváncsian várom a kész takarót:)))

    VálaszTörlés
  7. Köszi Hunszil! Jó lenne, ha szép lenne, mert igen sokat kellett vele dolgozni :) 12x12cm-es kis négyzeteket kötöttem, meg ne kérdezd, hogy miért pont ekkorát, mert nem tudnék rá válaszolni... :)

    VálaszTörlés