2009. július 8., szerda

Köszönöm...

Thank you...









... Szerának és Tündérláttának a díjat, amivel nagy örömet szereztek nekem. Köszönöm rendszeres és rendszertelen olvasóimnak, hogy időnként ellátogatnak hozzám, kíváncsiak a képeimre, gyerekeimre, virágaimra, macská(i)mra, mindennapjaimra, álmaimra... egyszóval rám. Külön jólesik, ha valaki megjegyzést ír, akármilyen rövidet is.
Amikor elkezdtem blogot írni, azt gondoltam, nem érdekes, hányan látogatnak, csak magamnak írom. Aztán páran rám találtak, persze először a rokonok, barátok, aztán egyre több számomra ismeretlen ember. Kezdetben furcsa volt úgy írni, hogy idegenek is olvashatnak, ki tudja, mit gondolnak rólam? De megszoktam, sőt még élvezem is egy kicsit ezt a viszonylagos anonimitást. Én is körülnéztem másoknál, és rengeteg "csodára" leltem! Van, aki gyönyörűen kézimunkázik, van aki, istenien főz, van, akinél nagyon jó programajánlatokkal találkozom, van, aki bájosan, van, aki rengeteg humorral ír a családjáról, gyerekeiről, van, aki kertészkedik, van, aki utazik, van, aki barkácsol, van, aki csodás fotókat készít, van, aki legalább annyira szereti a macskáját, kutyáját, mint én az enyémet... Ha valamiért nincs időm "végigjárni" a szokásos blog-körutamat, hát kimondottan hiányérzetem van. Türelmetlenül várom, hogy megnézhessem, kivel mi történt? Pedig lehet, hogy "csak" varrt egy szoknyát a kislányának, befejezte a hetvenezredik bonyolult csipkemintás vállkendőjét, a bolhapiacon vett egy újabb kopottan is gyönyörű vázát vagy gyertyatartót, spenótot főzött, kinyílt a margaréta a kertjében, hazajött a Balatonról, Londonból vagy Kairóból, meggyógyult a gyereke, talált még egy kismacskát a meglévő 5 mellé,vagy csak egyszerűen játszott az unokájával...
Köszönöm, hogy írtok, köszönöm, hogy olvastok! Legyen szép napotok!

... Szera and Tündérlátta for the award, I'm very pleased to get it! And thank you my regular and unknown visitors that you read my posts and enjoy my photos of my children, my flowers, my cats, that you wonder my alldays and my dreams... in a word: me.
Have a nice day!

5 megjegyzés:

  1. Olyan szépen írsz és olyan csodásan fotózol!!!!nagyon szeretek hozzád jönni!:) Itt béke és szépség van....

    VálaszTörlés
  2. Egészségetekre! Gyertek máskor is :)

    VálaszTörlés
  3. Szeretem a szemeddel látni a világot - de ezt talán már mondtam is. :)

    VálaszTörlés
  4. Igen, mondtad. De olyan jó hallani megint!!!

    VálaszTörlés