2016. január 5., kedd

2016...

New in 2016
















































... annyi, de annyi változást hozott, hogy csak kapkodom a fejem :) Persze ezek a változások már hónapokkal ezelőtt elkezdődtek, jöttek sorban, volt, hogy alig lehetett őket érzékelni, volt, hogy új szerepbe csöppentem egyik pillanatról a másikra. Egy biztos, a változást megállítani nem tudtam, de igazán nem is akartam. Most viszont eléggé izgulok, hogy az a sok terv, amit inspiráltak, megvalósulhasson, kiteljesedhessen.
Az egyik izgalmas, új kaland, hogy ma elindult az Annás kertje fb-oldal, aminek a kezelésével egyelőre erősen küzdök. Szerencsére Luca segített lecsillapítani a fb-szörnyet (interurbán tanácsai nélkül sem profilképem, sem fejlécem nem lenne :) ). A lényeg, hogy elindult az oldal, most már rajtam a sor, hogy megtöltsem tartalommal, és rajtatok, hogy szeressétek. Azon leszek, hogy ez ne essen nehezetekre :)
Várlak titeket szeretettel!

You can find me and my designs and photos on the facebook now. Nice to meet you there :)

11 megjegyzés:

  1. Gyönyörködöm a fotóidban!!!!!csodásak!

    A fb-ot én remek reklám-hírdetőfelületnek találom, de ennél többre nem.Arra viszont nagyon jó !Szeretem a blogokat!Ugye megmarad?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Persze, persze, a blog marad, én nagyon szeretem írni :) És remélem, maradnak itt is olvasóim :)

      Törlés
  2. Jaj de jó!! Gratulálok! :) Az elmúlt évhez, az oldalhoz.. :) Amúgy is csak szinte kötős/horgolós oldalak jelennek meg nálam a fb-on :D Nagyon örülök, hogy Veled is bővült a kör :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Az enyém is kötős-horgolós lesz... és macskás :)

      Törlés
  3. Örülök, sok sikert kívánok és nyomom a lájkokat! :-)

    VálaszTörlés
  4. Sok sikert kívánok az fb oldallal kapcsolatban! Saját tapasztalatom az, hogy több időt elvesz, mint amennyire számítottam, de hát ezt majd úgyis meglátod, hogy neked hogy.
    (Közben az lett a horgolt zoknival egyébként, ha még emlékszel az esetre (a barkán mikulás zokni címszóval találtam a készítési leírást), hogy nem lett, mert a gyerkőc bokáján nem lehetett fel- avagy áthúzni, úgyhogy sajnos nem sikerült a projekt...:( Javasoltam az anyukának a kötött zoknit, ahogy írtad, reméljük, találnak megoldást.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, emlékszem a zoknira, sajnálom, hogy nem jött össze :( Van ilyen, velem is előfordul, hogy kitalálok valamit, aztán amikor elkészül, kicsit sem az, mint amit vártam. Ne tudd meg, hány félbehagyott holmim van... Fel a fejjel :)
      Köszi a jókívánságokat :)

      Törlés
  5. Nekem nincs Fb-om, de a családban másnak igen, így majd rajtuk keresztül bekukkantok hozzád is :o)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oké, gyere :) A blog ugyanúgy fog működni ezután is, itt is megtalálsz majd fb nélkül is :)

      Törlés