2015. december 4., péntek

Talán Kitti

Maybe Kitti...

















































... lesz a neve ennek a rókalánynak, aki tegnap végre-valahára elkészült. Maris esküvőjére horgoltam ajándékba. Maris férjhez ment augusztusban. Azt hiszem, nem érdemes magyarázkodnom, elég kicsit (nagyon) szégyellni magam...
Tegnap némi kocsmázás közben átadtam az ifjú arának a rókát és szerencsére Maris nem mondta, hogy vigyem, ahova akarom, mert neki már így nem is kell, hanem odaültette az asztalra, hogy szokja a kis horgolt lény a fröccsillatot :)

... is the name of the yesterday crocheted fox, I made her to my friend's wedding. She married in August. I passed the deadline a bit. What a shame... Fortunately she was happy with the fox, and forgave me :)

















































Talán Kitti szőrtestőrt is kapott indulásig, Szöszi diszkrét távolságot tartva követte a rókalányt a nappaliban :)

Ha szeretnétek saját horgolt rókát, vagy ajándékba horgolnátok valakinek, a leírását megtaláljátok itt. Karácsonyig még elkészülhet...

Maybe Kitti had a furry bodyguard, my cat followed her everywhere in the living room :)

If you want to crochet a fox (for your own or for a gift), you can find the pattern in English here. It's enough time to make it until Christmas...

6 megjegyzés:

  1. Húúúú, Szöszi milyen jó fej a képen! Nálunk Cirmi fejéről ilyenkor olyasmit lehet leolvasni, hogy "na jó, de meddig lesz ez még itt...??!!" :)
    Lehet, hogy meg van, mit kérek karácsonyra...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem csak óvatos volt egy akkora jószággal, mint ő maga. Sose lehet tudni, mit tesz egy ilyen érthetetlen színű, harapósnak látszó lény...

      Törlés
  2. Nagyon aranyos lett a róka :o)
    És kezdek rájönni, hogy Szöszi színe milyen jól illik a kanapéhoz és a párnához! :o))) Vagy a kanapé illik Szöszihez? :o)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szöszit ide találták ki, ez nem is kérdés :)

      Törlés
  3. Köszönöm szépen Talán Kittit, még mindig változhat a neve, de már kezdjük egymást megismerni. Az tegnap kiderült, hogy szeret kocsmázni, de ezen kívül is mindent ki akar próbálni, és mindenbe beleüti az orrát, ami nála azért várható volt, mert mekkora :-) Nagyon szeret az ablakon kifelé bámészkodni, mert a tizediken lakunk, és ilyen magasan még nem járt. De ma már kávézott, kirámolta a kötősdobozomat, és ráadásul bele akar dumálni a karácsonyi menübe. Hát ilyet :-D De nagyon szeretetreméltó kis jószág!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem még most az új családja, az új lakhelye miatt ilyen tevékeny, majd megszokja hamar, aztán már sokat alszik. A tesóinál legalábbis ezt figyeltük meg. De azért ezek a rókák imádnak utazni, nyaralni, kirándulni is, ez a tapasztalat :)

      Törlés