2015. augusztus 4., kedd

Hamis pogácsa

Sweet and salty
















































Idegesítő alak vagyok, tudom. Szeretem a kicsit fura dolgokat, azokat, amik néhány percre kizökkentenek a mindennapokból. Vegyük például ezt a pogácsát. Illetve együk, mert akkor derül ki, hogy miért is nevezem hamis pogácsának. Hamis, mert csak pogácsának látszik, de nem az, ugyanis édes kalácstésztából szaggattam pogácsaszaggatóval és barna cukrot tettem a tetejére :)
















































A másik pogácsa igazi, hagyományos pogácsatésztából készült, de fekete sóval szórtam meg, hogy azért ezen is legyen mit nézni :)

Legyen szép hetetek és csak bátran játsszatok az étellel :)

4 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik ez a hamis pogácsa! :o) Jó ötlet!
    Én burgonyás pogácsát szoktam sütni, mert egyszerű és hamar megvan.... de a kalácsot is nagyon szeretjük! Így pogácsa alakban is finom lehet!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Imádom a krumplis pogácsát :) Ha elmúlnak ezek a brutálisan meleg napok, sütök majd olyat is. Sajnos nagyon szeretem a kelt tésztákat sütni és enni is, és ez meg is látszik rajtam...

      Törlés
    2. Oh, ne is mondd...én is felszedtem néhány kilót, mióta sütögetek...mindig azzal vigasztalom magam, hogy majd tornázok és lefogyok...de ki tudna ilyen melegben tornázni? :o)

      Törlés
    3. Én is így szoktam nyugtatgatni magam :)

      Törlés