2015. június 5., péntek

Májusban...

Only work-in-progress things
















































... igen sok dologgal foglalkoztam, csak a rég elkezdett holmik befejezésével nem. Viszont készültek új horgolmányok, amiket most még nem mutathatok, mert szörnyen titkosak.
Itt van például Zizi, amit a Barkának horgoltam, és épp tesztelődik, de hamarosan közkinccsé lesz téve. Feltaláltam egy új horgolt pálcát is. De tényleg. Horgoltam egy kendőt is vele, annak a leírásával még küzdök, szóval most még csak annyit árulhatok el róla, hogy imádom :) És készült egy nagyimintás kardigán is, de a leírása még a kanyarban sincs, így most még azt is titkolom egy kicsit.
Viszont még májusban elkezdtem egy rókát horgolni, úgyhogy ha most júniusban befejezem, akkor az jó lesz júniusban befejezett rég elkezdett holminak :)

6 megjegyzés:

  1. Hű, de várom a titkos projektjeid! Az új pálcára is kíváncsi vagyok, de a nagyis kardira méginkább...még nem találtam egy tuti kardit magamnak. A rókára is kíváncsi leszek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hosszú menet lesz a kardigán is és az újpálcás kendő is, egyedül a Zizi van finisben. És közben elkezdtem egy újabb kendőt is...

      Törlés
  2. Such a delicious green. Exciting crochet work!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Thank you :) This is my new Zizi shawl - with granny pattern in other way. I will show it soon...

      Törlés