2013. augusztus 11., vasárnap

Barátok - Daniela & Dave

Friends :)




Ha valaki megkérdezné, hogy az utóbbi napokban mit is csináltam, hát furcsa válaszokat kapna, ugyanis szigeteltem és rókáztam... Rossz az, aki rosszra gondol :) 

Tesómmal pénteken este a Szigeten voltunk koncerten, ezt kapta tőlem szülinapjára, amúgy meg rókákat horgoltam. Simi rettentően örült a rókájának, akit elnevezett Rolandnak, aztán Anna rókája is elkészült, ő a Bogyó nevet kapta. A képen pedig a tesóm kisebbik lánya látható Dave-vel, akit neki horgoltam. Ma reggel elkezdtem a következő rókát, mert tesóm nagyobbik lánya sem utazhat haza tőlünk rókátlanul :) 

Aztán pedig még magamnak is horgolok majd egyet... Azt hiszem, sosem nő már be a fejem lágya :)

10 megjegyzés:

  1. :) jo ,hogy szigeteltel es rokaztal.:) Szepseges a roka es latom szeretik.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Cuki jószág lett, olyan igazán ölelgetni való :)

      Törlés
  2. Nagyon helyes képek! Ügyes kis "rókázó" vagy Te! :) Kár is volna abbahagynod!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyelőre esélyem sincs abbahagyni a rókagyártást, ma be kell fejeznem a tegnapi rókát, aztán valószínűleg készül még néhány róka az enyém előtt is...

      Törlés
  3. megértelek, egy ilyen helyes kis jószágnak nehéz ellenállni. további jó rókázást kívánok! (rossz, aki rosszra gondol:D)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért kissé vicces, hogy egy horgolt rókicát szeretnék a párnám mellé, mégiscsak egy komoly felnőtt volnék... vagy valami hasonló :)

      Törlés
    2. nekem - a komoly 50 évesnek - van egy sünim és 4-5 mackóm... de ez maradjon köztünk :D

      Törlés
    3. Oké, nem mondom senkinek :)

      Törlés
  4. a rajzért is odáig voltam, de a 3d-s variáció is szenzációsra sikerült. csak halkan mondom, hogy bírod türelemmel a sorozatgyártást? mert innen nézve nem is olyan kis munka, egyetlen róka meghorgolása sem. majd, ha összejön egy találkozó, ahol te is, meg én is..., akkor úgy megnézném, tapogatnám a saját példányt!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kissé belassult a rókagyár, sajnos meguntam :( De erőt veszek magamon, csak előbb lazítok egy kis nagyimintával :) Ha lesz találkozó, elviszem majd magammal a saját rókámat, jó?

      Törlés