2013. június 26., szerda

Reggel hatkor...

Today morning
















































... már nem csak a blokkok összevarrásával, de a takaró körbehorgolásával is készen lettem. Nem, nem horgolok éjjel-nappal, csak reggelente és esténként :) Sajnos még csak most jön a neheze, el kell dolgozgatnom azt a kismillió fonalvéget a takaró hátulján, ami szerencsére nem látszik a fotón. Augusztus közepére csak készen leszek azzal is...

22 megjegyzés:

  1. Szia Annás,

    Ez nagyon szép lett, én is egy hasonlón dolgouom most ami granny squerekből áll. Engem az érdekelne, hogy hogyan dolgozod el a fonalakat a hátán és, hogy beavatod, miután megvagy?

    Szép napot,

    V

    VálaszTörlés
  2. Nem meglepő módon ez is gyönyörű lett. Szeretnék egyszer majd én is így horgolni megtanulni....egyenlőre nem merek belekezdeni, mert félek oly nagy kedvenccé válna,hogy beszippantana.;)

    VálaszTörlés
  3. ennek a blokknak a mintajat meg lehetne kapni? elore is koszonom!!! virag

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép lesz, ha elkészül (már így is az)! Nagyon kellemesek a színei!

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm mindenkinek, aranyosak vagytok :) Az eldolgozás még nincs készen, ha megleszek vele, azt is mutatom. A pöttyös blokkot pedig lerajzolom valamelyik este.

    VálaszTörlés
  6. Anna, lehetne kérni, hogy leírd a blogodban az elkészítés módját? Annyira tetszik ez a körös megoldás és én már olyan régóta szeretném megtanulni :)

    Köszönöm!
    A takaró csodaszép lett, mint ahogyan az összes többi munkád is!
    Renáta

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lesz leírás :) És nagyon könnyű pöttyös blokkokat horgolni, csak sok a fonalvég a hátoldalán...

      Törlés
  7. hát ez gyönyörű! nem baj, ha nem lesz kész a névnapomra augusztusban, később is elfogadom .-))

    VálaszTörlés
  8. Színes, de nem rikító, zsúfolt. Nagy ízléses. Megkívántam ezt a takarót.

    VálaszTörlés
  9. Szerintem is gyönyörű! Engem kevés horgolt babatakaró fog meg (na, jó, azért van néhány), mert sok van, ami a végére olyan öregasszonyos lesz (főleg ha van egy kamasz fiú a közelben, aki bogarat ültet az ember fülébe), de ez! Hát, ez nagyon messze van attól! Friss, kedves, vidám!!! Nagyon-nagyon szép!!!

    VálaszTörlés
  10. Milyen fonalból készült ez a csodaszép takaró?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az alap felvetőfonal, a pöttyök pedig mindenféle maradék pamutfonalból készültek. Van közöttük Barka Gilice és Bóbita, aztán van még Catania, Capri és még olyan is, aminek már nem tudom a nevét.

      Törlés