2013. január 3., csütörtök

Az én puha szivárványom :)

My very very soft rainbow :)
















































Gondoltam, egy kis összegzéssel kezdem az új évet, de egyszerűen nincs hozzá türelmem, mert annyi új dolog vár. Van egy rakás ötletem, amit alig várok már, hogy megvalósítsak, és persze egy csomó olyan holmi, amit félbehagytam, és most már tényleg be kell fejeznem. Egy ilyen projektet vettem elő szilveszterkor is, Bucilla gyönyörű csipkefonalával átkötöttem magam ebbe az évbe :)
Most pedig megyek is vissza a kanapéra kötögetni...

8 megjegyzés:

  1. Hát jó... tekintsünk inkább előre... :)))

    VálaszTörlés
  2. ez aztán különleges szivárvány :) boldog új évet, boldog kötögetést!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm és viszont kívánom! Ötletem pedig van millió...

      Törlés
  3. én is horgoltam egész Szilveszter éjszaka :-)
    (még mindig nagyon kíváncsi vagyok, hogy az a sárgás-zöldes nagyon ígéretes valami, amit nemrég mutattál itt, homályosan, meg részleteiben, szóval, hogy az micsoda? :-) (Én a könyveket hagyom félbe, legalább 20 várja a pillanatot, amikor épp at lesz kedvem folytatni - ha így tudnék kötni-horgolni, biztos akkor abból is sokmindent csinálnék egyszerre, így csak 3 van :-D )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én most összeszámoltam a megkezdett kézimunkákat, több mint három... Jóval több... A zöld izé meg hát alakul, csak semmi nem megy olyan rendben, ahogy én azt kis naivan elképzeltem. De nem adom fel :)

      Törlés
  4. Olyan jó olvasni, hogy tele vagy megint ötletekkel! Sok-sok szabadidőt és türelmet kívánok hozzá, hogy szebbnél szebb holmikkal kápráztass el minket továbbra is! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) Az ötlet reménytelenül sok, és mindig újabb és újabb bukkan elő. De megbirkózom velük. Legalábbis igyekszem :)

      Törlés