2011. augusztus 12., péntek

Nagy munkában vagyok...

I'm working hard...







































... már megint. Sok mindent horgoltam és kötöttem mostanában, ráadásul úgy alakult, hogy a munkám miatt is elkalandozhatok a horgolás világába, úgyhogy most jó nekem. Viszont dokumentálnom kellene ezt a temérdek kézimunkát, amit annyira azért nem szeretek, úgyhogy most nem olyan jó nekem. De talán mégis jó, mert így lesz teljes, kerek egész minden...

... these days. I crocheted and knitted a lot of things and I edit now a crochet book instead of technical books, so I feel good. But I have to document these things and I don't like that, so I feel not to good. But it's maybe not to bad because so will be all these things perfect...

10 megjegyzés:

  1. Mi az ott hátul, varrógépállvány?

    Ezeket a nagyonrégi kötőshorgolós könyveket ott a képen én nagyon szeretem.:)

    /ilyenből tanulok most zoknit kötni/

    Aranyat érnek!

    VálaszTörlés
  2. Igen, varrógépállvány. Még a 90-es évek elején vettük az úttörőktől, amikor szegények cipelték a MÉH-be. Ők örültek, hogy megszabadultak tőle, én meg örültem, hogy lett egy saját varrógépállványom :)Régi és új kötős, horgolós és hímzős könyvekből elég nagy kupacot halmoztam fel az évek során, nagy hasznát veszem szinte mindnek. Tele vannak jobbnál jobb ötletekkel, rengeteg inspirációt adnak. Tényleg aranyat érnek :)

    VálaszTörlés
  3. Kíváncsian várom a "dokumentációkat", biztosan megint sok-sok szépséget készítettél! Én is nagyon szeretem a régi évkönyveket, a sajátos hangulatukat.

    VálaszTörlés
  4. Már én is várom, hogy a végére érjek, de valahogy ezzel mindig nagyon kínlódni szoktam. Kitalálni, kipróbálni, na az gyorsan megy. Elkészíteni, befejezni, ez már döcögősebb. Érthetően leírni, lerajzolni, fotózni, összeállítani, ellenőrizni... tovább tart, mint egy poncsó meghorgolása :( De túl kell lenni rajta... Remélem, hamarosan meg is leszek ezzel a nemszeretem résszel is.

    VálaszTörlés
  5. Hopp, egy mini székszoknya:-)
    Azt a fa tálat hol lehet venni? Volt már olyan a kezemben, annyira jó!

    VálaszTörlés
  6. Bizony az :) Felülről olyan, mint egy céltábla :)
    A fa tálat a Kikában vettem kb. egy éve. Nagyon szeretem, abban tartom az aktuális horgolásomat. Sokszor az autóba is magammal viszem, hogy amíg beérünk a városba, kényelmesen horgolászhassak :)

    VálaszTörlés
  7. Háát, annyira nincs is messze, csak sose járok arra. De a közelben lakó barátnőimet mozgósítottam, mert nagyon szeretnék én is egyet.

    VálaszTörlés
  8. Úgy emlékszem, évek óta lehet kapni ilyen tálat. Ha ott jártunk, mindig hümmögtem-zümmögtem, hogy milyen jó is lenne egy ilyen a háznál. Aztán egyszer elhatároztam magam és megvettem :) És azt hiszem, jól tettem :)

    VálaszTörlés