2011. augusztus 10., szerda

Mindenfélékről

Talán feltűnt már, hogy mostanában a blog fejléce hol ilyen, hol olyan. Tegnap épp egy mákgubós képet gondoltam újra egyszer-kétszer. Gyors közvélemény-kutatást végeztem a szűkebb környezetemben és a következő megjegyzéseket kaptam:


Nincs rajta rózsa.
Hol a rózsa?
Miért nincs rajta rózsa?
Azért csak kellene rá valami rózsa.
Nekem mindegy...


Ez utóbbi, rendkívül konstruktív véleményt életem párja fogalmazta meg. Igaz, én vagyok a marha, hogy megkérdeztem, hiszen 16 év után tudnom kellett volna, hogy mit fog mondani :)


Szóval a rózsa, az nagyon hiányzott mindenkinek, akit megkérdeztem. Úgyhogy kerestem egy rózsás képet, ami a mostani énemhez leginkább illik. Lehet, hogy egy icipicit még változtatok rajta, de nekem már most is tetszik. Ti mit szóltok hozzá?


***


Más téma, nem találom Csipkebogyót :( Ha valaki tudja az e-mail címét, kérem, írja meg nekem az annaskukacannasponthu-ra. Szeretném neki elküldeni a kitűzőt, amit nyert.


***


És még valami. Mostanában olvasom másoknál, hogy meglepődve tapasztalták, hogy valaki nevezte a blogjukat a Goldenblog versenyre. Kíváncsi lettem én is, és lám, ott vagyok. A szakértők között :) Nahát :) Nem terveztem, hogy indulok ezen a megmérettetésen, de megtisztelő, hogy valaki úgy gondolta, hogy szakértők között a helyem, köszönöm szépen :) Egyébként volt valaki, aki önmaga nevezett a versenyre?


Legyen szép napotok!


12 megjegyzés:

  1. Igen, ez nekem is feltűnt: mindenkit valaki más nevezett:) És mindenkit máshová:)

    VálaszTörlés
  2. Bizony :) Azt nem értem, hogy miért nincs kreatív kategória? Abba elég sokan beletartoznánk. Szakértőnek pedig igencsak amatőr vagyok. Nem is olyan rossz: Annás kertje, amatőr szakértői blog :)

    VálaszTörlés
  3. A rózsás kép nagyon szép, egyszerű, tiszta, harmóniát sugároz.
    Jó döntés volt.

    VálaszTörlés
  4. Szia Annás! Bocsi, hogy nem jelentkeztem de váratlanul kellett Magyarországra repülnöm és ilyenkor egyáltalán nem tudok internetezni, most értem vissza este írom a mailt.

    VálaszTörlés
  5. Judit Eszter, köszi :)

    Csipkebogyó, de jó, hogy megvagy :) Várom az e-mailt.

    VálaszTörlés
  6. Szép. Illik hozzád a rózsa, a horgolt kaspó/váza?, a fehérség, a nyugalom.

    VálaszTörlés
  7. Köszi :) A rózsa egy kisebb befőttesüvegben van, amire kis "ruhácskát" horgoltam. Ápol és eltakar :)

    VálaszTörlés
  8. Hajrá-hajrá!! Meseszép lett a fejléc! Igazán egyedi Annás hangulata van!

    VálaszTörlés
  9. Csodás a fejléc. Mert rózsás és mert fehér dominál benne. Annásos. Szép.

    VálaszTörlés
  10. Köszönöm! Nagyon jólesik, hogy tetszik nektek :)

    VálaszTörlés
  11. Gyönyörű a rózsás kép! Nekem eddig ez tetszik a legjobban!
    Én neveztem magamat, és volt is ezzel kapcsolatban kalandom, meg is írtam.:)

    VálaszTörlés
  12. Köszi Belinda :) Tudom, nem illik ilyet mondani, de én is meg vagyok elégedve a fejléccel... Olvastam nálad, hogy hogyan jártál a nevezéskor. Azt hiszem, arra jó ez a verseny, hogy felfedezzünk más blogokat, amiket eddig nem olvastunk. Nem bánom, hogy bekerültem, csak nekem eszembe sem jutott, hogy induljak. Úgy nagy általánosságban igaz, hogy nem szeretek versenyezni. De aki szereti, annak hajrá :)

    VálaszTörlés