2018. március 30., péntek

Újra itt

.


























Hiányzik a blog. Hiányzik a blogolás. Hogy ne csupán néhány lesarkított mondat és egy figyelemfelkeltő fotó legyen az üzenetem, amit gyorsan kiküldök az éterbe, valami fontosról tájékoztatva a követőimet. Hogy lehessen írni, hosszan vagy röviden, ahogy a hangulatom diktálja. Hogy lehessen történetet mesélni, kézen fogni az olvasóimat, elvezetni őket abba a világba, ahol otthonosan érzem magam. Hogy az én szememmel is láthassanak, átélhessék azt, ami engem mozgat, amiből én töltekezek. Vagy csak fotókat posztolni, sokat, színeseket vagy pont szürkéket, porosakat, mikor mi tetszik éppen.
A fb nem nekem való, ezt most már biztosan tudom két évnyi folyamatos jelenlét után. Elveszi az energiáimat, elrabolja az időmet, olyan ösvényekre visz, amiken eltévedek. Túl sok az ember, túl sok a zaj. Itt sokkal kényelmesebben vagyok, macskadorombolásban, madárcsicsergésben, kötőtűk surrogásában :) Itt valahogy lassabban múlik az idő.
Aki kíváncsi rám, itt megtalál, itt jobban meg is ismerhet. Persze a fb nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a növénnyel festett fonalaimról, egyéb projektjeimről hírt adjak, mert ez a munkám, így ezt ezután is mindig meg fogom tenni ott, hiszen erre való. Legalábbis én erre tudom használni jó szívvel.

Szóval újra itt, képekkel, szavakkal, színekkel, szeretettel :)

14 megjegyzés:

  1. Nagyon örülök ennek a hírnek, mert nekem nagyon hiányzott!

    VálaszTörlés
  2. De jó, hogy újra itt vagy!!!
    Én is pont így érzek a Fb-kal kapcsolatban... olyan jól megfogalmaztad!
    Szerintem is sokkal személyesebb a blog :o) Igaz én a sajátomba nem sokat írok, de annál szívesebben látogatok másokat és beszélgetek :o)
    Vidám Húsvéti ünnepeket kívánok!!!
    (Látom Szöszi még mindig ugyanúgy élvezi a lustálkodást...akarom mondani pihenést :o) )

    VálaszTörlés
  3. nagyon örülök, mert én is hasonlóan érzek.

    VálaszTörlés
  4. De jó!

    Szeretek tanulni és tőled lehet...

    VálaszTörlés
  5. Isten hozott újra itthon! :-)

    VálaszTörlés
  6. Na végre! Szeretettel üdvözöllek, már nagyon hiányoztál!

    VálaszTörlés
  7. Vicces, a like gombot kerestem a hozzászólások alatt :) Köszi a visszajelzést mindenkinek, nekem ez a pár komment legalább annyit ér, mint száz lájk, ami sokszor csak egy beidegződés, igazi jelentés nélkül. Annyi mindenről szeretnék mesélni...

    VálaszTörlés
  8. Isten hozott:) Minden posztodat látogatom, mégha nem is írok megjegyzést. Szóval, jó, hogy vagy újra itt:)

    VálaszTörlés
  9. Úgy ürülök,hogy újból vagy!Szerettem a blogodat.és tudod nekem még a régi Fórum is hiányzik!Naponta új írások,képek olyan jó volt!

    VálaszTörlés
  10. Jó hogy újra haza találtál...Mesélj... mi meg hallgatjuk...

    VálaszTörlés
  11. Igen,pont ezt akartam én is: de jó!:-)

    VálaszTörlés