2015. március 22., vasárnap

Levendulamező...

Lavender field now... pénteken, Pannonhalmán.

10 megjegyzés:

 1. Még nincs megmetszve, igaz?! :o) Ígéretes!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hű, látod, ezt nem is tudom. Talán már megmetszették, mert olyan szépek és egyenletesek a kis hajtások. De így szürkén-kéken is gyönyörű volt, nem csak lilán :)

   Törlés
 2. Ha csináltatnál a fotóidból képeslapokat vagy falinaptárt, én biztosan rendelnék belőle. Gyönyörű ez is.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Vagy inkább bekeretezett kép a falra? Még az is lehet, egyszer...

   Törlés
 3. Óóó, nahát, ahogy mondtad, tényleg olyan, legszebbszín-színű! Örülök, hogy lefényképezted! (ebben az évszakban még nem jártam ott, csak nyáron vagy télen)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én még csak most voltam először Pannonhalmán (az özönvíz előtti nyolcadikos osztálykirándulást leszámítva), de minden évszakban megnézném szívesen.

   Törlés
  2. mi levendulavirágzáskor voltunk. már messziről éreztük az illatot, a lepárló éppen működött, és a nap meglepetése: a levendulalimonádé! régen ittam olyan finomat :) Tihanyba pedig az idén is elmegyünk :) levendularajongóknak mindkettő kötelező!

   Törlés
  3. Most még elég csendes volt minden, a lepárló sem működött, de a pincészet szerencsére igen :) És nyílt egy isteni kávéház is, a Pausa, ott ettünk levendulás joghurttortát ribizlikrémmel. Mondjam még? :)

   Törlés
 4. Gyönyörű kép!
  Mi is minden évben elmegyünk Pannonhalmára, nincs messze tőlünk, . De ebben az időszakban még nem jártunk. Nekem a levendulás csokoládé a kedvencem! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Levendulás fehércsoki fagyi? 2 gombóc? A gyerekekkel még visszamegyünk a nyáron, az biztos...

   Törlés