2014. július 11., péntek

Vulkán

Volcano
Semmi extra, csak egy hárommenetes memóriakarkötő, fekete lávakőgyöngyök, különböző méretű és színű Swarovski-kristályok és 10 perc szabadidő... Ennyiből áll a vulkán mélyéről feltörő izzó lávára emlékeztető karkötő elkészítése :)

Nyaralásunk alatt megnéztük a Kemenes Vulkánparkot. Mindenkinek tudom ajánlani, felnőttnek, gyereknek egyaránt, de minden információ angolul is ki van írva, ezért a külföldi turisták sem fognak ott unatkozni. Sétaúton fel lehet kaptatni a Ság-hegyre is, meg lehet nézni az egykori tűzhányó kráterét.
Valószínűleg az akkor látottak adták a karkötő ötletét, bár erre csak most jöttem rá, hiszen az izzó, narancsos tűzszínekhez eddig nem sok közöm volt, de vulkánpark teljesen lenyűgözött.
Most viszont ki kell találnom, mihez is tudom felvenni a karkötőt, mert jelenleg semmilyen ruhámhoz nem illik. Majd tervezek ezt-azt :)

Legyen szép hétvégétek!

8 megjegyzés:

 1. Válaszok
  1. Szépnek szép, de kicsit hideg. Hiszen csak kő és üveg, mit is vártam. De ha rásüt a nap, átmelegszik :)

   Törlés
 2. Ez gyönyörű! Tényleg olyan, mintha egy vulkánba néznék bele...
  Nekem van olyan ruhám, amihez illene... :))))
  Szép hétvégét!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem meg lesz olyan ruhám :) Már meg is van a terv, és azt is tudom, miből kötöm, csak hogy mikor??? Azt nem tudom...

   Törlés
 3. Ezekkel a lángoló gyöngyökkel egész vadítóra sikeredett :))), miközben nőies és elegáns is egyben. Nekem nagyon bejön :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi :) Kénytelen leszek elegánsan öltözni ezentúl...

   Törlés
 4. OMG I love this one. Well done. I will put you on my list in my blog :)
  Have a nice day

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hi Monica, thank you very much, and welcome to my blog :)

   Törlés