2013. július 13., szombat

Vidám nyári színek

Funny summer colours
Mostanában nagyon élvezem, ha nem magamnak horgolok. Előszedtem a gyerekek kívánságlistáját, és szépen sorban megpróbálom elkészíteni a kispárnákat, játékokat, szoknyákat, pólókat, pulóvereket, kardigánokat. A lista mindig bővül valamivel, most éppen a minionokkal (a héten megnéztük a Gru2-t)...

Reggel Simi kiválasztott öt színt a pamutgombolyagjaim közül, amikből csíkos párnát szeretne magának. Sikerült jó élénk színeket összeválogatnia :) Nem baj, így legalább elszakadok egy kicsit a bézsektől és a szürkéktől. A fiam adta meg a színek sorrendjét is, remélem, tetszeni fog neki a végeredmény.

Megyek is vissza a kertbe horgolni, mert Anna is kiválasztotta a csíkos párnájához a színeket, és még az övével is el kell készülnöm a hétvégén...

13 megjegyzés:

 1. Tetszik ez a gyerekek keszitettek listat...Nalunk is ez kellene es akkor talan csak nekunk himeznk,horgolnak,varrnek...:) A szinek szep elenkek,van izlese a kisfiadnak.Kivancsi vagyok a lanykad milyen szineket valaszt...:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Simi a szivárvány színeit választotta, lila nélkül, Anna valami egészen fura kombinációt rakott össze. Már haladok azzal is.
   Szeretek magamnak is horgolni, de most jó egy kicsit őket kényeztetni :)

   Törlés
 2. Tényleg nagyon jó kis vidám színek, jobb lesz tőlük az ember kedve! Több a motiváció, ha az ember kívánságra kézimunkázik, igaz?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. És több a szemrehányó pillantás, hogy még nem vagyok kész...

   Törlés
 3. micsoda jó színek! na és az a pöttyös terítő is csudajó!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A szivárványszínek tényleg viccesek, a terítő pedig ikeás, azonnal beleszerettem, amint megláttam...

   Törlés
 4. Klassz színek, jó ránézni! A csokor is nagyon szép, a kertből, igaz?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, a rózsákat a kertben szedtem, de sajnos most mindegyik bokor levirágzott, várni kell a következő adagra néhány napot. Csak a fehér mini rózsáim virágoznak éppen, amit a gyerekektől kaptam anyák napjára :)

   Törlés
 5. Annyira szeretem a képeidet, további jó munkát!

  VálaszTörlés
 6. Kérdezhetek? Hogyan csinálod a hátulját a párnáknak? Az is horgolva lesz? Adott párnához készíted a huzatot?

  ((Majd a kendő leírását is elkérhetjük, a sárgáét?))

  Köszi! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ikeás párnára varrok egy vászonhuzatot, és annak az elejére varrom rá majd a horgolt négyzetet, mert így a legegyszerűbb és a leggyorsabb.

   Törlés