2013. február 15., péntek

Tavaszra...

Spring crochet
















































... remélem, elkészülök az új horgolásommal. No nem az elejére, azt nem is gondolhatnám komolyan... De mondjuk úgy április táján már szívesen hordanám :)

15 megjegyzés:

  1. Megin' olyan titokzatos vagy :-D

    VálaszTörlés
  2. Dehogyis, csak nem akarom elkiabálni. Meg hát nálam tényleg nem tudni, mi lesz belőle, amíg el nem készül.

    VálaszTörlés
  3. Megint nagyon ütős színt választottál!

    VálaszTörlés
  4. Jaj, de kíváncsi vagyok, mi készül! Ugyanilyen fonal lapul a kosaramban.... és még nem találta meg a tökéletes mintát.

    VálaszTörlés
  5. Húúú...elképesztő színe van! Nagyon szép!!!Kíváncsian várom a fejleményeket. Én most babatakaróba kezdtem a sógornőmnek. Nagyon izgi, mert bár semmi extra nincs benne (sima nagyi négyzet), de még ilyen "nagy" projektbe nem kezdtem eddig. :)
    Hol vetted ezt a szépséges fonalat?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Imádom a nagyimintát :) Ha pihenni akarok, teljesen kikapcsolni az agyamat, akkor valami nagyimintás dologba kezdek, mert azt annyira jó horgolni! A fonalat pedig a Barkánál vettem, nagyon fincsi fajta :)

      Törlés
  6. Kedves Annas!..nem birom tovabb,meg kell kerdezzelek/kerjelek:van esely arra,hogy egyszer majd megosztod a leirasat a kremszinu asztalteritodnek?hieroglifakra is vevo vagyok;)olyan nagyon szep..hogy na.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Esély és remény mindig van, de mostanában biztosan nem tudok nekilátni a leírás elkészítésének, annyi munkám és tennivalóm van. De nagyon szeretnék másik színben is horgolni egy ilyen terítőt, akkor szorgalmasan jegyzetelek majd :)

      Törlés
    2. O, tudom,a dolog,a dolog...az mindig,mint a tenger.ha letrejon,en oriasi orommel veszem,annyi mar biztos.koszonom az eddigi nagylelku horgolo-tunderkedest ezuton is!:)

      Törlés
  7. Ugyanilyen fonalból kötöttem karácsonyra. :) Holnap teszek fel képet a rav-ra meg a kötős facebook csoportba. Viszont hordani nem nagyon tudom, mert szúr. :( Kötés közben nem éreztem, felvéve viszont már igen, de én extrém érzékeny vagyok ilyen témában. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Engem is sok fonal szúr, ezért nem is használom őket, bármilyen csodás színekben kaphatók, de ez a fonal szerencsére engem nem szúr :) Nagyon szeretem a fényét :)

      Törlés
    2. Csodaszép ez a fonal! Nekem is maradt még majdnem egy gombóc, kesztyű vagy kézmelegítő lesz belőle előbb-utóbb. :) Viszont feltettem az emlegetett képeket a Ravelry-re: http://www.ravelry.com/projects/Theiae/pimlico

      Törlés
    3. Megnéztem, nagyon szép lett :)

      Törlés