2011. január 24., hétfő

Csillagsál

Starscarf







Végre van net, bár sajnos csak ideiglenesen, de hát ennek is örülni kell, ne legyünk telhetetlenek :) Elég ijesztő volt megfigyelni magamon az enyhe (?) elvonási tüneteket, pénteken egész este zsizsegtem, hogy mit képzel magáról a világ, hogy nem nézelődhetek a blogokon. De aztán rájöttem, hogy nem csak a monitor előtt ülve lehet eltölteni a hétvégét és így szép lassan lenyugodtam. Azt hiszem, éppen jókor jött ez a kis szünet, több dolgot is befejeztem, amire eddig a netezés miatt nem jutott időm :) Hamarosan ezekről is szó lesz, de először jöjjön valami kis "zöldség"!
Nagyjából egy hete mutattam képeket egy horgolmányról. Ez nem más, mint egy sál, amit szép zöld árnyalatai miatt még Moha és Páfrány is megirigyelne... Ha szeretnétek hasonlót készíteni, a leírását a Barka Horgolósuliban megtaláljátok. Egy barátnőmnek készítettem, nagyon örült neki :)

I made these easy crocheted scarf last week. It is composed of little stars. You can find the free photo-tutorial of this green scarf here.

11 megjegyzés:

  1. Azt elhiszem! - hogy örült neki. Csodaszépek a színei, nekem nagyon kedvemre valók, és szép a minta is.

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm :) A minta nekem is tetszik, csak hát a zöldek nem igazán nekem valók. Igaz mostanában kezdek megbarátkozni velük...

    VálaszTörlés
  3. Nagyon klassz lett, szerintem is :)

    VálaszTörlés
  4. Örülök, hogy tetszik :) Szerencsére elég gyors projekt, nagyon haladós ez a vastag fonal. Zöldeket horgolni így a tél közepén pedig kimondottan terápia :)

    VálaszTörlés
  5. Minden elismerésem, hogy öszze merted párosítani ezeket az árnyalatokat. Gyönyörű lett!

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm Eszterlánc! Sok árnyalatot egymás mellé tettem, de valahogy ez tűnt a legbíztatóbbnak. A vizuális vitaminhiányunkat egy kicsit enyhíti, az biztos :)

    Köszönöm Hella :)

    VálaszTörlés
  7. Csodaszép lett Annás!Ezek a szinek csúúúcsszuperek együtt,a sál ötlet pedig szuper!:D

    VálaszTörlés
  8. Köszi :) Nem csak sálat lehet a csillagokból összeállítani, készülhet belőlük takaró, vállkendő, bélelve még táska is... Csak ki kell próbálni.

    VálaszTörlés
  9. Wow, nekem is tetszik, de leginkább a "tálalás", azaz a fotóid!!!

    VálaszTörlés